Ірма Вітовська розповіла про те, чим займається зараз / Фото - Вітовська, instagram.com 

Українська Театральна та кіноактриса Ірма Вітовська прокоментувала війну в Україні. Вона заявила, що народ зараз згуртований як ніколи, проте жахливо, що це об'єднання відбулося ціною смертей. 

Про це Вітовська висловила в інтерв'ю виданню "УП".

Війну в Україні зірка українського ТБ назвала "жорстоким хрещенням вогнем", проте зазначила, що дана ситуація дала зрозуміти - тут своїх не кидають. 

Відео дня

"Навіть люди, які були лояльні, ріжуть зв'язки з родичами з Росії через їх дурість, яка стала очевидною. Я думаю, що народжується нова нація в плані громадянської нації, в плані державної нації. І ось шкода, що ми проходимо це крізь смерті. Це важливий час, тому що ми довго не могли еволюціонувати до такої якості", - розповіла Вітовська. 

"Наші бійці, наші цивільні, а особливо діти - для мене це найболючіша тема. І навіть тварини-ви знаєте, що ось стайню спалили. Це все наші втрати", - резюмувала Ірма Вітовська. 

Зірка заявила, що зараз для неї, як і для мільйонів інших людей, важливо перемогти. Сама артистка заявила, що знаходиться в Україні, проте детально не розповідатиме де і чим займається, щоб не нашкодити. Вона лише натякнула, що не сидить без діла і допомагає країні наблизитися до перемоги. 

"Я можу сказати, що допомагаю переселенцям. У мене дуже багато друзів в Європі, які забирають мам з дітьми на тимчасовий притулок", - заявила Вітовська. 

Вона підтримала своїх колег, які зараз вступили до лав територіальної оборони або почали волонтерити. 

Нагадаємо, український музикант Андрій Данилко згадав, як вперше особисто познайомився з президентом РФ Путіним. Музикант каже, що російський політик в житті дуже відрізняється від телевізійного образу. 

Вас також можуть зацікавити новини: