Вікторія Варлей розповіла про хейта / instagram.com/viktoriavarley

Українська актриса Вікторія Варлей після фіналу шоу "Холостяк-12" розповіла, що вийшла заміж за уродженця Росії, бізнесмена Петра. Вона неодноразово говорила про те, що її чоловік вже понад 20 років живе в США і засуджує повномасштабне російське вторгнення в Україну, але шанувальники все одно вилили на неї купу бруду.

В інтерв'ю "24 каналу" Варлей розповіла, що її чоловік жив у РФ років зо два, а останній раз він там був у дванадцятирічному віці. Тому він не ідентифікує себе з росіянами. До того ж, за її словами, він допомагає ЗСУ боротися з російською агресією.

"Був хейт. На жаль, люди не думають. Вони не хочуть замислюватися, що я теж маю російське коріння. Думаю, що у більшості українців є російське коріння. Станом на 2001 рік в Україні проживало 17% росіян, які будували сім'ї, народжували дітей, тому у нас дуже багато людей з російською кров'ю. Мій чоловік ніколи не жив у Росії, він там провів може два роки за все своє життя", - зізналася Варлей.

Відео дня

Вона додала, що не реагує на хейт, оскільки розуміє, для чого люди це роблять. Як каже Варлей, багато українців, які не можуть виїхати за кордон, озлоблені, тому намагаються випустити назовні весь свій біль.

Вікторія Варлей з чоловіком / instagram.com/viktoriavarley

"Зараз люди дуже озлоблені через війну. Особливо ті, що залишилися в Україні, у кого немає можливості виїхати. Я розумію цей стан озлобленості, коли ти хочеш весь свій біль випустити назовні, тобі потрібно когось образити, зачепити. Але я на це не реагую, тому що настільки психологічно опрацьована, що на мене це все не діє", - підсумувала Вікторія.

Нагадаємо, раніше учасниця 12 сезону романтичного реаліті "Холостяк", українська актриса Вікторія Варлей в інтерв'ю УНІАН розповіла, чому їй не вдалося побудувати стосунки з головним героєм Алексом Топольським, чи спілкуються вони поза знімальним майданчиком, а також про своє особисте життя після шоу.

Вас також можуть зацікавити новини: