Зірки, які зіпсували зовнішність / фото biography-life.ru

Знаменитості повинні завжди виглядати молодо і бездоганно, щоб бути затребуваними в шоу-бізнесі. Це змушує зірок вдаватися до пластичних операцій і уколів краси. Такі експерименти із зовнішністю не завжди закінчуються вдало. Багато зірок з віком втрачають індивідуальність. Їхні обличчя перетворюються в неживі маски, а "поліпшення" лише додають кілька років.

Валерій Леонтьєв

Російський співак Леонтьєв усіма силами намагається боротися з віком. Він регулярно відвідує солярій, робить уколи ботоксу в губи і вилиці. Через безліч операцій його шкіра сильно постаріла, тіло покрилося виразками, а також з'явилася ішемічна хвороба серця. Через натягнуту воскову шкіру і глибокі зморшки співак вже зовсім не схожий на себе.

news.myseldon.com
Леонтьєв після пластики / фото hochu.ua

Ірина Білик

Ірина Білик не раз робила підтяжку обличчя і уколи краси, а також пластику носа і очей. На це співачка пішла заради збереження молодості і через особисті комплекси. Не всі користувачі інтернету оцінили нову зовнішність зірки. Її критикують за неживе обличчя, схоже на маску. Нову зовнішність Білик часто порівнюють з Майклом Джексоном.

Відео дня
Ірина Білик до і після пластики / фото forum.pravda.com.ua
Ірина Білик після пластики / фото instagram.com/bilyk_iryna

Анфіса Чехова

Практично під кожним фото телеведучої хейтери пишуть, що зірка робила пластику обличчя, приховує свої недоліки косметикою або захоплюється фотошопом. Зовнішність зірки часто критикують через зморшки або неприродну посмішку. Сама Анфіса не сприймає нападки близько до серця.

Анфіса Чехова пластика / фото yapokupayu.ru

Олена Омович

Модель і блогер Олена Омович має більше мільйона підписників в Інастаграм і стала відома завдяки яскравій зовнішності. Тонка талія, великі груди і пухкі губи зробили її знаменитістю. Олену називають українською Кім Кардашьян. Однак не всі люди вважають, що численні операції пішли на користь дівчині. У коментарях під фото моделі нерідко пишуть, що її натуральна зовнішність привертала б менше уваги, але виглядала б набагато краще.

Олена Омович пластика / фото instagram.com/alena_omovych

Валерія Лук'янова

Одеська модель Валерія Лук'янова відома під прізвиськом "українська Барбі". Вона стала відома завдяки незвичайному образу: пухкі губи, осина талія, тонкий ніс і візуально розширені за допомогою макіяжу очі. Хейтерів у Валерії не менше, ніж шанувальників. Дівчині часто пишуть, що в гонитві за ляльковою зовнішністю вона лише псує себе.

Валерія Лук'янова до і після пластики / фото 300experts.ru
Валерія Лук'янова до пластики / фото 300experts.ru

Мег Райан

Зірка американських мелодрам Мег Райан в молодості вважалася однією з найкрасивіших і найсексуальніших зірок Голлівуду. Пізніше зірка намагалася боротися з віком, але численні операції лише зіпсували її зовнішність. Шкіра сильно натягнулася, складки і зморшки стали глибшими, а посмішка стала нагадувати клоунську.

Мег Райан після пластики / фото hochu.ua
Мег Райан до і після пластики / фото uznayvse.ru

Численні операції коштували Райан акторської кар'єри. Через зіпсовану зовнішність її перестали запрошувати на великі ролі, а гонорари значно зменшилися.

Жаклін Сталлоне

Мати знаменитого голлівудського красеня Сільвестра Сталлоне часто стикається з критикою на свою адресу. Колишня актриса і танцівниця зробила безліч ін'єкцій і операцій. Багато людей вважають, що без численних втручань Жаклін у своєму віці виглядала б набагато краще.

Жаклін Сталлоне пластика / фото womanmirror.ru

Вам також може бути цікаво: