Фото інстаграм Лії Льюїс

У Лос-Анджелесі пройшла 96-а премія "Оскар" Американської кіноакадемії. Для цієї події зірки завжди обирають найкращі вбрання.

Так акторка Ліа Льюїс, яка була голосом головної героїні мультфільму "Стихії" та грала у фільмі "Джордж", теж не була виключенням. Вона з'явилася на "Оскарі" у розкішній рожевій сукні від українського бренду "Lever Couture".

Акторка доповнила свій образ ніжними мінімалістичними прикрасами та активно позувала перед камерами, збираючи безліч компліментів. 

Відео дня
Лія в сукні від українського бренду / скріншот посту бренду "Lever Couture"

Що відомо про сукню від українського бренду

"Lever Couture" був заснований українським дизайнером з Одеси Лесею Верлінг'єрі. Бренд також працює в Лос-Анджелесі.

Рожева сукня, яку побачили на "Оскарі", вперше була представлена у колеції "Lever Couture" у 2023 році на тижні моду у Нью-Йорку. Вона має назву "Швидкість емоцій". Вбрання створене з нашарування стрічок із напівпрозорого матеріалу та має невеликий шлейф.

До речі, Ліа Льюїс не перша зірка, яка обирає на найпрестижнішу кінопремію світу сукню від українського бренду. У 2023 році на "Оскарі" 2023 нігерійська співачка Tems теж була у вбранні від "Lever Couture". А раніше українські дизайнерські речі були помічені на Леді Гагі, Гайді Клум, Дженніфер Лопес та інших знаменитостях. 

Дженніфер в сукні від українського бренду / скріншот посту бренду "Lever Couture"

Нагадаємо, раніше стало відомо, що акторка Емма Стоун оконфузилася на "Оскарі". У її сукні розійшлася блискавка. 

Вас також можуть зацікавити новини: