Слава Соломка каже, що Фреймут більше не бачить майбутнього в Україні / колаж з фото

Телеведучий Слава Соломка висловився про свою колегу – відому українську ведучу Ольгу Фреймут. Ведучий вважає, що зірка, яка від початку повномасштабного вторгнення з сім'єю живе у Великій Британії, більше не повернеться в Україну.

Слава Соломка розповів про своє ставлення до Фреймут, яка раніше повідомила про смерть близької людини. За його словами, Ольга більше не хоче будувати кар'єру в Україні. Крім того, ведучий підкреслив, що українці не повинні жити за кордоном.

"Як я можу ставитися? Люди ухвалили рішення виїхати. Чи подобається мені це? Не подобається. Я вважаю, що українці зараз мають бути в Україні. Але вона боїться – це її право, і якоюсь мірою Олю можна зрозуміти. Окрім того, не виключно, що вона не бачить майбутнього в Україні. Це теж її право. Думаю, вона поїхала назавжди. Мені здається, ніколи вже не повернеться. І не тільки Оля", розповів Соломка в інтерв'ю OBOZ.UA.

Відео дня

Також ведучий чесно відповів, чи хотів він виїхати за кордон. Як поділився Слава, він не бачить для своєї реалізації кращої за Україну держави. Телезірка розповів про розмову зі своєю мамою на початку повномасштабного вторгнення:

Я вважаю, що більшість публічних людей, які виїхали, вже не повернуться додому. Вони ухвалили для себе це рішення. А от чи будуть там щасливі – це запитання. Я б не був. У плані професійної реалізації ніяку іншу державу, окрім України, я не бачу. У мене навіть думки не було їхати кудись з Києва. Коли все почалося, бачив, що всі виїжджають, виїжджають, виїжджають. Набрав маму: "Ти хотіла б, щоб я тебе кудись вивіз?". А вона мені: "Ти що, здурів? Нікуди не хочу їхати". Я аж видихнув.

Нагадаємо, раніше Ольга Фреймут вперше з початку війни повернулася в Україну і всіх розлютила.

Вас також можуть зацікавити новини: