Фото інстаграм офіційної сторінки королівської родини

Після того, як у короля Великої Британії Чарльз III виявили рак на ранній стадії, у його житті відбулися зміни. Окрім того, що на час лікування він передає свої обов'язки королеві Каміллі та старшому син принцу Вільяму, він нарешті побачився сьогодні, 6 лютого, з молодшим сином Гаррі. Про це повідомляє видання Daily Mail.

"Він дійсно говорив зі своїм батьком про його діагноз. Найближчими днями Гаррі поїде до Великої Британії, щоб побачити Його Величність", – повідомляли представники Гаррі напередодні зустрічі. 

Чарльз ІІІ та Гаррі не бачилися 4 роки. Цікаво, що Гаррі приїхав з Каліфорнії один без дружини та дітей. Подейкують, що він летів рейсом British Airways і прибув у лондонський аеропорт Хітроу.

Відео дня

Зустріч Гаррі з батьком тривала лише 30 хвилин. Після неї усміхнений король Чарльз ІІІ поїхав зі своєї резиденції Кларенс-гаус.  

Експерти висловили надію, що поїздка Гаррі стане кроком до примирення всіх членів королівської родини. На час свого лікування Чарльз III попросив братів забути про ворожнечу та хоч на деякий час порозумітися. Проте джерела в палаці натякнули, що зустріч Гаррі та Вільяма не планується.

Нагадаємо, минулого року принца Гаррі остаточно позбавили королівського титулу. У 2020 році він разом з дружиною Меган Маркл вирішили вийти з королівської сім'ї та відмовилися від титулів "герцог" та "герцогиня". Цей крок не підтримали інші члени родини. 

Вас також можуть зацікавити новини: