Карпенко розповіла про сварки з чоловіком на тлі війни / фото інстаграм Анастасії Карпенко 

Українська акторка Анастасія Карпенко, яка відома за фільмами "Перевізниця", "Як там Катя?", "Я і Фелікс" та іншими кінороботами, розповіла про вплив війни на стосунки з чоловіком-військовим. 

Її коханий Максим на початку війни пішов служити в ЗСУ, а вона з 3-річною донькою виїхала за кордон. Тоді, за словами дівчини, у них почалася серйозна криза у стосунках та постійні конфлікти. 

"Була криза, особливо на початку. Зараз ми більш-менш зрозуміли, що й до чого, але тоді... Це такий перший досвід для нього перебувати у війську, а для мене - бути з дитиною далеко. І взагалі не бачити цьому кінця та краю. Страшно і важко. Ми багато сварилися", - розповіла Анастасія в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Проте додала, що змогла з чоловіком все ж порозумітися та врятувати їхню родину так: 

"Ми вчасно зловили цей момент, що вже все котиться не туди і нам треба над цим працювати і проговорювати більше. Дуже щиро говорити, що саме нас хвилює. Ми зараз дуже багато працюємо над тим, щоб не втрачати емоційний зв'язок. Його втратити дуже легко, якщо ти припиняєш ділитися своїми внутрішніми повсякденними історіями. Я йому просто розповідаю все, що відбулося у нас, розпитую все, що відбулося у нього".

Акторка з чоловіком та донькою / фото інстаграм Анастасії Карпенко 

Також акторка наголосила, що військовим важко адаптуватися до реалій життя не на фронті, тому жінкам потрібно допомагати та підтримувати їх. 

"Війна ламає людей. Люди там перебувають два роки нон-стоп в умовах війни... Звісно це змінює їх. Вони не бачать своїх дітей, дружин, не бачать нормального життя. А коли вони вертаються сюди, то їм потрібно звикати до всього: до правил гри, до заторів, до людей, до спілкування, до того, що тут дуже мало вдячності до військових, мало розуміння війни. Їм це образливо", - наголосила вона. 

Нагадаємо, раніше ведуча Валентина Хамайко зізналася, як війна змінила стосунки з чоловіком.

Вас також можуть зацікавити новини: