Валентина з чоловіком Андрієм / фото інстаграм Валентини Хамайко

Українська ведуча Валентина Хамайко розповіла, як війна змінила її чоловіка Андрія Оністрата та стосунки між ними. 

Коханий жінки зараз служить в ЗСУ. Валентина зізнається, що бачить сильну трансформацію чоловіка. 

"Моєму чоловіку здається, що він не змінився за роки війни. А насправді дуже змінився. Коли повертався з фронту, розуміла: вже не такий, як раніше. Коли їхав, у мене був непростий емоційний період, бо не знала, чи повернеться наступного разу", - розповіла вона в інтерв'ю для OBOZ.UA.

Відео дня

Та, за словами Хамайко, найскладнішим був період у їхніх стосунках, коли загинув на фронті син Андрія від попередніх стосунків. Жінка згадує той період так: 

"Дуже важкі зміни сталися з Андрієм після втрати сина Остапа на фронті. Біль, який ми переживаємо, нестерпний… Коли чоловік повернувся після похорону на фронт, я зрозуміла, що ми віддаляємося одне від одного. Зловила себе на думці, що, розмовляючи по телефону, він здебільшого мовчить. А потім слухавка кладеться – і все. Людина продовжує жити в тотальному болі. Мене дуже лякав його стан. У дітей з’явилися страхи, що тато загине. І кожен з них плакав зі мною наодинці, розповідаючи про це і намагаючись почути від мене підтвердження, що все буде добре, він повернеться".

Телеведуча почала просити чоловіка перевестися ближче до родини. Це допомогло покращити стосунки. 

Валентина з дітьми та чоловіком / фото інстаграм Валентини Хамайко

"Ми розсипалися як родина. Він перевівся. І тоді прийшло усвідомлення глибини всіх змін, які сталися у нас за період війни. Я почала шукати військових психологів, переконувати чоловіка, що це потрібно. І не з першої спроби вдалося знайти спеціаліста, якому чоловік зміг довіритися", - додала Валентина.

Зараз, за словами Хамайко, Андрію стало краще. Його підвищена агресія та замкнутість зникає, а їхні 4 дітей теж наголошують, що тато змінився на краще. 

Нагадаємо, раніше телеведуча Марічка Падалко зізналася, як її та чоловіка змінила війна.

Вас також можуть зацікавити новини: