Дурнєв сказав, що думає про Зеленського-президента / скріншот відео

Відомий український шоумен і телеведучий Олексій Дурнєв розповів, що думає про президентство Володимира Зеленського, а також повідав історію свого знайомства з ним.

Про це шоумен розповів у інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону.

За словами Дурнєва, Зеленський "якось старається, але йому дуже важко". 

Відео дня

"І взагалі, я думаю, що він досить переоцінив свої сили. Знову ж таки, враховуючи те, який багаж знань повинен бути у людини, щоб в такій складній країні, як наша, розібратися з усією цією кількістю проблем", - сказав він, додавши, що Зеленський поки "практично ні з чим не розібрався". Як приклад своїх слів Дурнєв навів війну на Донбасі, яку досі не завершено.

Читайте такожУ мережі розгорівся скандал через пост Олексія Дурнєва про ведучу Машу Єфросиніну (фото)

"Я йому не заздрю, чесно кажучи. Потрібно розуміти, що Зеленський і так непогано жив. У нього все було. У нього була народна любов. Усіх народів, які розуміють його творчість. У нього були гроші, безумовно. І я думаю, в необхідних будь-якій людині, достатніх кількостях. І спокійний сон, наскільки це може бути у людини, керуючої такою великою медіаімперією. А тепер йому сильно важче. Тому заздрити Зеленському - це...", - задумливо сказав шоумен.

За його словами, із Зеленським він познайомився близько восьми років тому на дні народження спільних друзів.

"Я був досить п'яним і пішов у туалет, а в цей момент він з туалету вийшов, і я сказав... Я просто люблю дуже творчість Леся Подерв'янського. Я йому сказав: "Ось, Володимир Олександрович, мєсто встрєчі ізмєніть ніззя, бл**ь". Він на мене ось так подивився - і пішов собі далі", - згадав Дурнєв. 

Вас також можуть зацікавити інші новини: