Фото колаж УНІАН

Український ведучий Андрій Бєдняков, який працював в тревел-шоу "Орел і решка" разом зі зрадницею Регіною Тодоренко, висловився на її адресу. 

Чоловік зазначив, що з Регіною, яка зараз живе в Росії та мовчить про війну в Україні, він ніколи не дружив.

"Я думав, що я люблю гроші, але, як показала практика, вони для мене далеко не на першому місці. Совість для мене важливіша. А для когось гроші важливіші, ніж країна. Багато хто почав говорити: "Чому Регіна Тодоренко нічого не каже? Оце несподіванка!", а для мене це не було несподіванкою. Я знав Регіну Тодоренко. Ми з нею ніколи не товаришували. Ніколи. Вона намагалася зі мною товаришувати, а я людей бачу відразу, у мене є така історія. Я по людині можу відразу сказати, що це за людина", - прокоментував Бєдняков у проекті "Про війну".

Андрій додав, що навіть, коли потрібно було разом з Тодоренко проводити корпоративи - він відмовлявся і пояснив це так:

"Я розумів все. Для неї головне кар'єра, гроші, популярність, слава. Вона готова була переступати через людей. Приємно це чути її друзям чи неприємно - мені все одно".

Прокоментував ведучий і новину про те, що Тодоренко нібито хоче якось приїхати у свою рідну Одесу. 

"Коли ти не живеш зараз в Україні, то ти не розумієш, що суспільство українське змінюється. Зараз тенденція правильна набирає нових обертів. Ніхто не забуде, як було колись. Те, що вона там каже, що приїде в Одесу... Можливо, вона думає, що Росія забере Одесу і тоді вона буде гуляти. Я взагалі хочу забувати таких людей, як Регіна Тодоренко, Джиган, Ані Лорак. Вони зробили свій вибір", - наголосив Бєдняков. 

Нагадаємо, раніше екс-піарниця жорстко "підколола" Регіну Тодоренко.

Вас також можуть зацікавити новини: