Міцкевич зізнався, що історія про роман була фейком / фото інстаграм Влада Міцкевича

Кулінар Владислав Міцкевич, який нещодавно розповідав про роман зі співачкою Олею Поляковою, нарешті вирішив розповісти правду.

Чоловік розставив всі крапки над "і" та заявив, що ця романтична історія була просто вигадкою. 

"Якщо чесно... Не було ніякого роману, але була дійсно якась, мені здається, іскра. Я думаю це було", - зізнався Влад в програмі "33 запитання від ЛЮКС ФМ". 

А потім додав, що скандальні фото з Поляковою, де вони цілуються в губи, нічого особливого не означають. 

"В мене пів галереї таких світлин, де я цілуюся з жінками. Це, як на мене, звичайне фото. Звісно, воно має якийсь сексуальний характер, але давай відверто. Я не потвора, я зростом з Олі, великий єврей, що їй максимально подобається. Тому я впевнений, що так, я їй завжди подобався. Я чомусь так вважаю. Вона також офігенна, гарна дівчина. Для мене - це мій ідеал, високі ноги, гарні груди, красиві губи, маленьке обличчя, великі очі - мій типаж", - сказав Влад. 

Проте додав, що в майбутньому може бути все і навіть реальні стосунки, якщо Полякова сама захоче цього. 

Що відомо про "роман" Міцкевича та Полякової

В кінці березня оглядач українського блогер Богдан Беспалов "злив" інформацію про стосунки Олі Полякової та Влада Міцкевича. Тоді були оприлюднені і їхні спільні фото.

Згодом сам Міцкевич підтвердив роман з зіркою, додавши, що вони вже рік живуть разом. Проте співачка все спростувала і наголосила, що щаслива у шлюбі зі своїм чоловіком Вадимом та ніколи йому не зраджувала. 

Потім Влад вибачився перед Олею і пояснив, що на нього подіяли антидепресанти та алкоголь. 

Нагадаємо, раніше відомий український кулінар розповів, чи можна купити перемогу на "МастерШеф".

Вас також можуть зацікавити новини: