'Я - не бідна людина': народний артист України розповів, яка в нього пенсія

Народний артист України Іван Попович розповів, яку пенсію отримує у свої 75 років. За його словами, цієї суми недостатньо для комфортного життя.

В інтерв'ю "Главкому" він зізнався, що отримує всього 5 тисяч гривень. Цих грошей йому вистачає тільки на бензин і дрібні витрати.

"Мені цих грошей вистачає заправити машину і доїхати із Закарпаття до Києва, і дорогою чаю випити, тому що на поїсти вже не вистачить. Василь Зінкевич мені розповідав, що він був у Кабінеті міністрів, розповів там, що свого часу він приносив філармонії мільйони, то, мовляв, що ж то за несправедливість, і на що ж йому жити?" - каже Попович.

Він додав, що й зараз заробляє гроші, щоб забезпечувати сім'ю. Однак, продовжив він, у багатьох немає такої можливості. Особливо складно, на думку Поповича, театральним народним артистам, бо вони буквально рахують копійки.

При цьому себе він не може назвати бідною людиною:

"Я заробляю на те, щоб моя сім'я не голодувала. На сьогодні маю дві квартири в Києві та будинок під Києвом, але його розбили росіяни".

Зазначимо, сплеск популярності Поповича почався у 80-х. Тоді з ефіру не сходили "Карпатське весілля", "Василина", "Разлук не будет", "Меня радует мир". У 90-ті та 2000-ті гриміли "Золото Карпат", "Гуцулянка" та інші.

Нагадаємо, раніше Лоліта розповіла, яка в неї пенсія в Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: