Харатьян підтримує політику Путіна / Скріншот

Блакитноокий курсант Альоша з легендарного фільму "Гардемарини, вперед!" підкорив серця мільйонів глядачок. А харизматичний Дмитро Харатьян, який виконав цю роль, вмить став суперзіркою. 

Сьогодні він - народний і заслужений артист РФ, нагадують журналісти проекту FreeДом. 

"Правда, Харатьян вже не той. У кіно останні два роки його вже не звуть. А на  продовження "гардемаринів", яке знімали в окупованому Криму, очікував грандіозний провал", - наголошується у сюжеті.

Тому, зазначають журналісти, артисту доводиться підробляти пропагандистом. Так, він підтримує вбивства українців і всю цю криваву політику партії Володимира Путіна. 

Він приїхав в окуповане українське містечко Макіївка з гітарою на плечі. Так днями "гардемарин" вирішив підтримати криваву війну, розв'язану проти України. І заробити 218 тисяч рублів, як дізналися ЗМІ.

"Наприклад, за участь у концерті "за Росію", який підтримує війну і розпалює ненависть проти України, Харатьян отримав майже 2 млн руб.", - йдеться в сюжеті.

Але особливо добре артист заробив на окупації Криму. Він зняв серію пропагандистських фільмів про український півострів, серед яких репортаж про крейсер "Москва", який ЗСУ знищили у квітні.

А тепер Харатьян вирішив зайнятися політикою, адже саме вона приносить йому гроші. Він у Красногорську голосував за скандальні поправки до Конституції РФ, які забезпечили Путіну правління до самої смерті і позбавили простих людей можливості нормально жити.

Раніше журналісти проекту FreeДом розповіли, що сталося з Андрієм Молочним і коли його вкусила "кремлівська змія".

Вас також можуть зацікавити новини: