Ані Лорак / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак в коментарі російським ЗМІ розповіла про дружбу з путіністом Філіпом Кіркоровим. Вона сказала, що прихильник диктатора Володимира Путіна замінив їй рідного брата, який досі живе в Україні і на собі відчув всі жахи війни.

Знаменитість сказала, що познайомилася з Кіркоровим в 2008 році на Євробаченні. Відтоді вони дуже близько спілкуються.

"Нашій дружбі вже 15 років. Але дружба, як почалася з Євробачення, так і триває до цього дня. Це вже мій родич. Я думаю, що Філіп в якійсь мірі мені замінив брата. Тому що він завжди зі мною, щоб не сталося. Я знаю, що навіть якщо вночі подзвоню, то він прийде на допомогу", - заявила Лорак.

Відео дня

Цькування Ані Лорак в Росії

Ані Лорак досі мовчить про повномасштабне російське вторгнення. За таку позицію її зненавиділи і в Україні, і в Росії. Якщо українці повністю відреклися від неї, то росіяни ще намагаються "тиснути" на співачку.

Наприклад, нещодавно вона стала суддею шоу "Ти - супер" на росТБ. Після цього на неї обрушилося багато хейту. Росіяни закликали гнати її поганою мітлою.

Масла у вогонь підлив активіст Сергій Стерненко. Він пожартував, що Лорак допомагає ЗСУ. В результаті в Росії почали перевірку щодо цього питання. Як виявилося пізніше, вона жодного разу не передавала гроші на допомогу українській армії, незважаючи на те, що Росія бомбить її рідну країну.

Вас також можуть зацікавити новини: