Анна Саліванчук показала відверті фото / фото instagram.com

Українська актриса театру і кіно Анна Саліванчук активно веде свій блог в Instagram. На нього підписано понад 250 тисяч осіб. Зараз знаменитість поділилася міркуваннями щодо позитивних емоцій під час війни. 

Акторка виступає за те, щоб не відмовляти собі в радощах: похід у кіно чи кафе, купівля нового одягу, невелика відпустка тощо. Все має бути в міру, проте ці радощі - це те, що здатне сьогодні покращити наш стан.

"Ви, не дозволивши собі цукерки чи інші забаганки, не дали можливість заробити продавцю і власнику магазину (але ж часи складні, і багато хто з усіх сил намагається утримати бізнес і платити зарплати), а вони не зможуть заплатити податки. А у нас війна, і тому кожна гривня - на вагу золота... Так, горизонт планування сильно звузився, так що забудьте про планування на рік, три або п'ять років - плануйте тільки дві речі: жити щасливо і свій день", - порадила Саліванчук. 

Відео дня

Свої глибокі думки вона проілюструвала вражаючими знімками в мереживному бюстгальтері і в сірому, швидше за все, чоловічому піджаку. Фанати знаменитості в черговий раз написали їй безліч компліментів. 

Анна Саліванчук поділилася відвертими фотографіями / фото instagram.com/salivanchuk.anna
Анна Саліванчук поділилася відвертими фотографіями / фото instagram.com/salivanchuk.anna

Реакція соцмереж

  • "З першого дня війни я сказав собі і близьким: живемо одним днем. І ось уже 13 з гаком місяців живемо і дивимося Аню Саліванчук, Ірину Сопонару, Юрія Ткача..."
  • "Правильні слова потрібно радіти кожному моменту як в останній раз"
  • "Дуже хороші фото і правильні слова. Спасибі, Аню!"

Нагадаємо, нещодавно зірка "Сватів" показала понівечене обличчя.

Вас також можуть зацікавити новини: