Як змінилася Робін Райт / скріншот YouTube

Американська актриса Робін Райт зіграла в мильній опері "Санта-Барбара", коли їй було всього 18 років. Зараз їй вже 56 років, і колишню красуню дуже складно впізнати.

Звичайно, роки не зіпсували виконавицю ролі Келлі Кепвелл, але різниця таки є. В молоді роки Робін підкорила глядачів світлим волоссям, милою посмішкою і приголомшливою грою в серіалі, попри те, що досвіду зйомок в кіно на той момент у неї не було.

Як змінилася Робін Райт / колаж з фото

Зараз же вона підстриглася, у неї осупився погляд. Помітно, що актриса вдається до косметологічних послуг. Вона поставила собі вініри, робить уколи ботокса. При цьому, ймовірно, зірка "Санта-Барбари" не збільшує собі губи, бо вони від природи у неї пухкенькі.

Відео дня
Як змінилася Робін Райт / колаж з фото

Зазначимо, Робін Райт у віці 18 років отримала роль Келлі Кепвелл в мильній опері "Санта-Барбара", за яку удостоїлася трьох номінацій на Денну премію "Еммі". Також вона зіграла у фільмах "Поліція вдач Голлівуду", "Форрест Гамп", "Картковий будиночок", "Той, що біжить по лезу 2049" та інших.

До речі, серіал "Картковий будиночок", у якому Робін зіграла з Кевіном Спейсі, приніс їй одну з головних кінонагород. Вона була удостоєна премії "Золотий глобус".

Нагадаємо, 64-річна Мадонна шокувала зовнішнім виглядом без фотошопу.

Вас також можуть зацікавити новини: