Злата Огнєвіч / Фото - instagram.com

Українська співачка Злата Огнєвіч днями видала заміж свою молодшу сестру, але до закінчення урочистості вона не досиділа. Через кілька годин співачка швиденько переодяглася і втекла.

Пізніше з'ясувалося, що Злата ледь встигала на поїзд, тому їй довелося раніше покинути весілля. Крім того, зірка поділилася, що їй потрібне перезавантаження. Тому вона вирушила в Карпати, де сходитиме на гори.

"Офіційно заявляю, що мені потрібне перезавантаження. Я емоційно виснажена, тому йду в гори на два дні. Не знаю, чи буде зі мною зв'язок чи ні. По можливості буду завантажувати красу, а краси там буде багато, повірте", – сказала Злата в інста-сторіз.

Відео дня

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч показала фото з весілля своєї сестри. Торжество відбулося в п'ятницю, 24 червня. На захід запросили тільки найближчих - батьків і друзів. Під вінець Юлію вів батько Леонід.

З перших днів повномасштабної війни в Україні чоловік не зміг стояти осторонь і, попри свій вік (67 років), пішов допомагати своїй країні в гарячих точках.

Вас також можуть зацікавити новини: