Актриса вірила в езотерику і аюрведу, про свою хворобу вона нічого не розповідала / скріншоти

У Росії померла зірка детективних серіалів. Актрисі Беллі Ко (Хядунівної) було 54 роки, її вбила онкологія.

Як повідомляють росЗМІ, труп артистки знайшли в її московській квартирі. Вона померла 10 серпня, проте родичі Белли Ко досі не вирішили, де будуть її ховати.

Актриса знімалася в російських серіалах. Вона з'являлася в "Забійній силі", "Скліфософському" та у "Вулиці розбитих ліхтарів". Крім цього, Белла Ко працювала актрисою дубляжу.

Відео дня

Вона озвучувала персонажів популярних мультфільмів, таких як "Історія іграшок" та "Суперсімейка". Крім цього, Хядунівна працювала над дубляжем фільмів "Пірати Карибського моря", "У пагорбів є очі" та інших. За даними ЗМІ, також Белла Ко займалася створенням російської озвучки для відомих комп'ютерних ігор, таких як The last of us.

На сторінці Белли Коув Facebook можна знайти чимало дописів з "рецептами довголіття". Актриса вірила в езотерику та аюрведу. Про свою хворобу вона нічого не розповідала.

Зовсім недавно стало відомо про смерть ще однієї актриси з РФ. Так, 9 серпня померла Віра Васильєва, яка вважалася однією з найстаріших артисток.

Крім цього, кілька днів тому помер легендарний перекладач Леонід Володарський. Саме він був тим самим "гугнявим" голосом ("перекладач з прищіпкою на носі"), який познайомив радянських і пострадянських глядачів з "Термінатором", "Голим пістолетом", "Зоряними війнами" і "Хрещеним батьком".

Вас також можуть зацікавити новини: