Модель Анна Гомонова / instagram.com/lusy_photo

В Дубай проходив Тиждень моди, на який запросили українську модель Анну Гомонову.

Як розповіла Анна, дизайнерські покази проходили в Dubai World Trade Center. Це один з найбільших торговельних центрів міста, який знаходиться у районі Бізнес-Бей. Спеціально для заходу там побудували великий подіум. У Vie Fashion Week взяли участь дизайнери більше ніж з 30 країн. Серед гостей модної події були представники фешн-індустрії: редактори глянців, бомонд, зірки, баєри, і навіть міністр культури Дубай.

У перший день Гомонова взяла участь у показі американського дизайнера Michael Lombard. Анна представила один із яскравих образів нової футуристичної колекції. Українська модель дефілювала у золотому костюмі: міні-спідниця, коротка куртка з шипами, а також оригінальний шолом. Доповнював образ екстравагантний макіяж - чорні тіні й чорні губи.

Відео дня
Гомонова відвідала Тиждень моди в Дубай / фото Master Management 360

"Дизайнер, з яким я працювала у перший день — дуже суворий та перебірливий. Усі примірки, які тривали по декілька годин, модельєр контролював особисто. Він категорично заборонив усім моделям з його показу, брати участь у шоу інших дизайнерів того дня. Ми провели з ним цілий день: показ, спілкування зі ЗМІ, фотозйомки. Він привіз з Америки декілька зірок реаліті-шоу, вони відкривали показ", - розповіла Анна про перший день Vie Fashion Week.

У другий день Гомонова взяла участь в показі колекції вечірніх суконь в’єтнамської дизайнерки Miley Cao. Анна виходила на подіум у короні й ніжній бежевій сукні зі срібними вставками та довгим шлейфом, схожим на хвіст.

Гомонова відвідала Тиждень моди в Дубай / фото Master Management 360

Також модель брала участь у показі української дизайнерки Марини Коваленко, яка вже декілька років живе у Дубай. У неї, розповідає модель, була представлена більш "інстаграмна" колекція - корсети, леопардовий принт, більш кежуальні речі. Гомонова вийшла на подіум у леопардовій шовковій сукні, а поверх неї був чорний корсет. 

Гомонова відвідала Тиждень моди в Дубай / фото Master Management 360

У третій день Vie Fashion Week в Анни було одразу чотири виходи на подіум. Перший - в італійського дизайнера Giuseppe Fata. Під класичну музику моделі ходили у довгих однотонних сукнях, на шиї були прикраси та головні убори, зроблені з венеціанських масок. Дуже епатажні та екстравагантні образи!  

"Це був дуже складний вихід. Ми ходили повільно, граціозно, без різких поворотів, щоб маски не злетіли", - ділиться Анна.

Гомонова відвідала Тиждень моди в Дубай / фото Master Management 360

Наступний вихід був також в італійського дизайнера Ivan Donev. Гомонова закривала його показ. На українській моделі була елегантна чорна сукня, а зверху - чорна, розшита накидка і масивні сережки.

Анна Гомонова на Тижні моди в Дубай: топ-5 яскравих образів української моделі

Вас також можуть зацікавити новини: