Чоловіки розповіли про реакцію на жіночі "вуличні приставання" / фото ua.depositphotos.com

Що привертає увагу жінок до того чи іншого чоловіка завжди розгадати непросто. Однак, можна з упевненістю сказати, що жіноча увага підвищує самооцінку будь-якого чоловіка.

Так, одна з користувачок Твіттера на ім'я Кейт Лівінгстон виклала кумедний пост про розмову з чоловіком, який був не проти відчути на собі частинку жіночої уваги, і як вона йому намагалася за це помститися.

"Мій чоловік якось сказав, що якби йому присвиснула якась дівчина, він сприйняв би це як комплімент, а не образився. Щоб дати йому урок, я попросила кількох жінок з роботи присвистувати йому під час його щоденної пробіжки. Він прийшов додому таким щасливим і впевненим, що тепер я ніколи не зможу сказати йому правду", - поділилася жінка.

Відео дня

Її пост викликав справжню бурю емоцій, і інші користувачі почали, захлинаючись, розповідати про свої приклади жіночої уваги. 

Один з користувачів написав, що досі пам'ятає, як 17 років тому дівчина посигналила йому, кивнула головою і посміхнулася.

"Група дівчат підкотила до моєї машини одного разу 10 років тому, і одна з них сказала, що я симпатичний... Також одного разу маленька дівчинка сказала мені, що круто виглядаю, з тих пір я не змінюю свій стиль. О, а ще я дійсно чув "він такий гарячий" від старшокласниці, коли мені було 19, але їй було 15/16 років. Чорт, що я втратив з того, що колись мав?", - задався питанням інший користувач.

Читайте такожЧи любити чоловік: поставте йому одне питання і дізнайтесь відповідь

"Коли мені було 18, я працював у дворі, а повз проходила пара дівчат, і одна сказала "хороша дупа" і втупилася на мене, потім вони пішли, але я ніколи цього не забуду", - поділився своїм досвідом ще один користувач.

"У моєї бабусі був друг, який завжди називав мене розбивачем сердець. Я ще ним не став, але все одно щасливий, що хтось подумав, що я можу", - написав інший користувач.

Ще один з користувачів поділився дещо іншим досвідом, але після нього він залишився задоволений собою: "мене вщипнули за дупу в гей-барі в Мельбурні в 2019 році. Ніколи не відчував себе більш сексуальним, хоча я і натурал".

При цьому всьому один з користувачів зауважив, що "це одна з гендерних проблем, яка не буде вирішена за нашого життя. Чоловіки ніколи не отримують компліментів, і тому це один з найпростіших способів зробити їм комплімент".

Вас також можуть зацікавити новини: