Депутати здивували образами / фото УНІАН

Народні обранці України, здається, не стежать за модними трендами. А дарма, адже на них дивиться вся країна. То вони прийдуть до Верховної Ради, як циганки, то одягнуть ультраобтислі речі, то вишиванку з приводу і без. Цього разу вони також вирішили дати привід для обговорень.

Читайте також"Найкрасивіша нація": українки похизувалися модними "луками"

УНІАН пропонує на прикладі депутатів розібратися, які речі потрібно викинути і більше ніколи не надягати

Відео дня

Приталений жакет

Приталений жакет, та ще й з поясом - це абсолютний антитренд. Він не підкреслює талію, а робить вашу фігуру більш повною і безформною. Оптимальним варіантом буде подовжений жакет вільного або прямого крою. А головне, що пояс в таких речах недоречний.

Приталений жакет не в моді / фото УНІАН

Костюм

Так, костюми зараз в моді. Але знову-таки, якщо мова йде про оверсайз. Людям із зайвою вагою заборонено носити приталені речі, адже вони підкреслюють всі недоліки. Також немодними є відкатані рукави, як у депутата в рожевому костюмі. 

Костюм повинен бути вільного крою / фото УНІАН

Намисто

Масивні кольє (намиста) теж потрапили в список антитрендів сезону. Стилісти, змовившись з модними критиками, вирішили, що подібні прикраси обтяжують образ. Тому в повсякденному гардеробі краще від них відмовитися. Звичайно, можна поритися в бабусиній скриньці і щось підібрати, але робити це потрібно з почуттям стилю. 

Намиста обтяжують образ / фото УНІАН

Мереживо

Футболки з мереживом вже неабияк застаріли. Особливо, якщо комір застібається на ґудзик. Варто відзначити, що раніше мереживо користувалося популярністю, але зараз його краще використовувати як тканину для спідньої білизни і не більше.

Мереживо не в моді / фото УНІАН

Інші новини по темі: