Дженніфер Еністон / фото instagram.com/jenniferaniston

51-річна актриса Голлівуду Дженніфер Еністон заслужено вважається однією з найкрасивіших жінок планети. В інтерв'ю для британського видавництва Glamour зірка дала поради для читачок по догляду за шкірою і тілом. За словами актриси, вам не потрібні дорогі процедури і елітна косметика щоб гарно виглядати - достатньо любові до свого тіла і трохи зусиль.

Секрети сяючої шкіри

В арсеналі засобів для догляду за шкірою актриси немає дорогих кремів і брендових сироваток. Секрет красивої молодої шкіри зірки - це пептид колагену. За словами Еністон, колаген зміцнює нігті і волосся, робить шкіру молодшою. Також актриса регулярно вмивається з милом і наносить на обличчя денний крем з SPF. 

Читайте такожМанікюр на осінь 2020: тренди та новинки (фото)

Відео дня

Секрети стрункості від зірки

Тижневий розклад актриси включає заняття медитацією, боксом, йогою і кардіотренуваннями. Регулярні тренування не тільки приводять тіло в форму, а й заряджають хорошим настроєм.

Я займаюся кардіо не менше 20 хвилин в день. Навіть така коротка тренування відіб'ється на фігурі. Вдома у мене є бігова доріжка, велотренажер і спін-байк.

Зірка зазначає, що дуже важливо робити вихідні і дозволяти своєму тілу відпочити. Дженніфер прислухається до свого тіла і скасовує тренування, якщо відчуває себе хворою або втомленою.

Дженніфер Еністон / фото Vogue

Улюблена дієта зірки

Актриса є прихильницею популярної дієти "інтервальний фастінг" - режиму харчування 16/8, коли можна вживати їжу тільки протягом 8 годин, а в інший час можна тільки пити воду. Актриса запевняє, що така дієта не шкодить здоров'ю і допомагає тілу ефективно спалювати калорії.

Доступна косметика від Еністон

У косметичці актриси є багато недорогих і якісних засобів, якими вона користується регулярно. Серед них відома туш Better than Sex і олівець для губ Estée Lauder Automatic Lip Pencil Duo in Fig.

Читайте інші новини про красу і моду: