Бейсболка - мастхев кожної модниці / фото pinterest.com

Аксесуари у вигляді головних уборів вже давно підкорили серця всіх модниць. Вони доповнюють образ, роблячи його більш яскравим і цілісним. Варіантів, як урізноманітнити свій "лук" безліч, залишилося визначитися, що з чим носити.

Хустка

Якщо раніше хустки були елементом пляжного образу, то зараз саме час впроваджувати їх в свій повсякденний гардероб. З їх допомогою ваш образ може вийти яскравим, романтичним і грайливим. Ідеальне поєднання - це однотонні сукні. Таким чином хустка стане яскравим акцентом і тоді ви точно не залишитеся без уваги.

Хустки можна пов'язувати не тільки на пляж / фото pinterest.com

Солом'яний капелюх

Поєднувати солом'яний капелюх можна практично з чим завгодно - спортивний костюм, повітряні сукні, streetstyle-"луки". В цьому випадку ви можете випустити всю свою фантазію на волю і експериментувати.

Відео дня
Солом'яні капелюхи вже давно в тренді / фото pinterest.com

Капелюх Федора

Цей варіант більше підходить для ділових образів. Капелюхи Федора можна поєднувати, наприклад, з костюмами або іншими більш стриманими нарядами.

Капелюх Федора - це більш діловий варіант головного убору / фото pinterest.com

Бейсболка

Бейсболка - це, мабуть, вже головний елемент базового гардероба кожної модниці. Не варто говорити про те, що поєднується вона абсолютно з будь-яким одягом. Виняток - вечірні образи.

Бейсболка ідеально підходить під багато образів / фото pinterest.com

Вас також можуть зацікавити новини: