Сивину легко можна зафарбувати / ua.depositphotos.com

Стилісти стверджують, що багатьом жінкам личить сивина. Але якщо вона вас бентежить і ви хочете від неї позбутися, то є один дуже простий спосіб. Для цього вам буде потрібен копійчаний продукт і кілька хвилин вашого часу.

УНІАН розповідає, як позбутися сивини в домашніх умовах.

Як прибрати сивину - важливе правило

У кожної господині є засіб від сивини, який дозволить вирішити цю проблему. Все просто - вам потрібна картопля. 

Відео дня

Рецепт приготування:

  • відваріть картоплю;
  • процідіть воду;
  • нанесіть розчин на вологе волосся;
  • походіть так хвилин 5-10;
  • помийте волосся;
  • висушіть їх феном.

Фахівці кажуть, що вода з-під вареної картоплі не тільки зміцнить ваші локони, але і затемнить їх. При цьому розчин потрібно не просто нанести на волосся, але і зробити легкий масаж голови. Повторювати процедуру потрібно 1 раз на тиждень. Це найпростіший спосіб, як позбутися від сивини.

Як зафарбувати сивину - інший метод

Якщо вам не хочеться займатися цим вдома або ви не знаєте, чим зафарбувати сивину ще, то оптимальний для вас варіант - звернутися в салон краси. Там вам зроблять професійне фарбування. 

Однак враховуйте, що це коштує недешево, а повторювати процедуру потрібно регулярно. Коріння буде відростати, тому сивина з часом буде більш помітною.

Тепер ви знаєте, як позбутися від сивого волосся. Але перш ніж проводити подібні процедури, вам все ж варто проконсультуватися з фахівцем і визначити, чи підходять ці засоби від сивини саме вашому типу волосся.

Вас також можуть зацікавити новини: