Запам'ятайте речі, які точно вас омолодять / ru.depositphotos.com

Навіть після 60 років жінки мають право мати стильний і доглянутий вигляд. Звичайно, часу на себе залишається мало, але це не привід для того, щоб відмовити собі в задоволенні відчути себе знову молодою.

УНІАН розповідає, як одягатися в 60 років жінці. 

Базовий гардероб жінки за 60 - запишіть собі

Дуже важливо навіть не те, яку річ ви вибираєте, а те, якого вона розміру, кольору і фасону. Що саме варто вибрати - читайте далі.

Відео дня
  • Сучасний силует

Зверніть увагу на речі, які будуть підкреслювати вашу фігуру. Ця порада для тих, хто не знає, як одягатися повній жінці в 60 років. З одного боку вам може здатися, що це маячня, тому що так ви підкреслите недоліки, однак якщо дивитися глибше, то ви зрозумієте, що саме речі прямого крою зможуть візуально зробити вас стрункішою.

Силует дуже важливий в підборі речей / instagram.com/19storeua
  • Короткий топ

Можливо, цей пункт зараз викличе у вас жах, адже ніхто навіть припустити не може, що це за мода для жінок за 60 в 2023 році. А ось і даремно. Насправді, короткий топ в поєднанні з джинсами або штанами із завищеною талією буде мати просто чудовий вигляд. Тому не ігноруйте такі модні тенденції.

Топ в поєднанні з високими брюками або спідницею виглядає дуже стильно / фото instagram.com/19storeua
  • Поєднання стилів

Напевно ви хоч раз в житті бачили людей, які вміло комбінують спортивний і повсякденний стиль. А давайте спробуємо додати трохи свята в ваш аутфіт. Запитаєте, як в такому випадку повинна одягатися жінка в 60 років? Відповідаємо: святкові штани комбінуємо з повсякденною футболкою і накидаємо на плечі піджак. Все, ви красуня!

  • Колір

Щоб постійно не ламати голову над тим, як гарно одягатися в 60 років, ви повинні запам'ятати правило: пастельні тони - ваш друг. Забудьте про яскраві сукні, кофтинки та інше. Ніжно-рожеві, ніжно-блакитні, світло-жовті, бежеві і світло-коричневі відтінки візуально вас омолодять.

Світлі речі візуально омолоджують / instagram.com/ganich_family
  • Аксесуари

Якщо ви хочете додати трохи ексцентричності вашому образу, то не обов'язково відразу ж думати, який ошатний одяг для жінок за 60 матиме стильний на вас вигляд. Буде досить модних аксесуарів. Наприклад, кольорові шкарпетки, сумка з яскравою хусткою або прикраси.

Сумка з хусткою-ідеальний аксесуар / instagram.com/mylook_shop_kh

Ці поради стилістів допоможуть вам створити гарний образ і візуально себе омолодити. Прислухаючись до них, ви будете головною зіркою.

Вас також можуть зацікавити новини: