Від джинсів в обліпку краще відмовитися / ua.depositphotos.com

Скільки б років нам не було, ми завжди хочемо мати привабливий вигляд. І в цьому, насправді, дуже допомагає одяг. Однак є й інша сторона "медалі" - неправильно підібрані речі можуть додати кілька десятків років.

УНІАН розповідає, який одяг старить жінку.

Що візуально старить - думка дизайнера

Багато з нас бояться викидати речі з шафи, навіть якщо вони втратили свою актуальність і тільки все псують. Однак дизайнери рекомендують періодично все ж оновлювати гардероб, щоб завжди бути "цукеркою". А поки ви налаштовуєтеся на те, щоб позбутися від мотлоху, ми розповімо, які речі знатно старять.

Відео дня
  • Трикотажні кофти

"Всі ці ваші нещасні роковухи, футболочки в грецьких мотивах і синтетичні футболки з рукавчиком - викидаємо. Чого очі не бачать, того серцю не шкода, як то кажуть", - говорить дизайнер Андре Тан.

Від трикотажних кофт краще відмовитися / ua.depositphotos.com
  • Блузи з декором

Замість блузок з квіточками, метеликами та іншими декоративними елементами краще придбати класичні сорочки, бажано вільного крою. З ними можна створити багато стильних образів.

Блузи з декором краще замінити на класичні сорочки / ua.depositphotos.com
  • Спідниця-баска

Багато хто носить спідниці-олівці з басками під щільні колготки. Однак дизайнер каже, що від таких речей потрібно терміново позбутися. На заміну їм вибирайте легкі вільні спідниці з натуральних і приємних до тіла тканин. З такої ж тканини можна носити сукні. 

Баска додає обсягу в талії / ua.depositphotos.com
  • Скінні

Напевно, у кожної жінки є скінні. Але мало того, що більшість моделей вже застаріли, так вони ще й підкреслюють всі недоліки фігури, особливо якщо вони з розрізами і потертостями. Цей фасон додасть віку навіть молодій дівчині.

Скинни підкреслюють всі недоліки фігури / ua.depositphotos.com
  • Футболки з "кричущими" малюнками

Андре Тан рекомендує позбутися футболок з "кричущими" малюнками, бо це те, що найбільше старить жінку.

"Будь ласка, позбудьтеся футболок з котами, левами, коронами і що там ще є. Залиште цей улюблений одяг для дому, якщо так його любите. Базові футболки, елегантні принти або маленькі малюнки – тільки так", - говорить експерт.

Футболки з яскравими принтами краще носити вдома / ua.depositphotos.com
  • Короткі сукні

Якщо ви сумніваєтеся, чи можна носити короткі сукні після 40, то ми поспішаємо вас порадувати. Відповідь однозначно позитивна. Головне підібрати правильний фасон і принт. Якщо ж ви, наприклад, надягнете чорно-білу сукню, то вона тільки додасть вам віку.

Потрібно правильно підбирати фасон міні-сукні / ua.depositphotos.com

Які кольори старять жінку - запишіть собі

Чим старша жінка - тим більше їй хочеться фарб. Однак не варто впадати в крайність і вибирати речі вогненних відтінків, бо вони можуть старити.

Якщо ви хочете завжди мати молодий вигляд, відмовтеся від таких кольорів як темно-коричневий, сіро-бежевий, помаранчевий, бордовий, фіолетовий, червоний, чорний. Також уникайте кольору, що візуально старить обличчя - сірого.

Крім того, якщо ви не знаєте, які принти старять, то запам'ятайте цей перелік: великі квіти, етнічні мотиви, чорно-білий горох, анімалістичні принти.

Жінка прекрасна в будь-якому віці! А якщо вона ще й стильно одягається, то ніякі цифри в паспорті не зіпсують в її душі погоди.

Вас також можуть зацікавити новини: