Каре - ідеальний варіант для зрілих жінок / фото ua.depositphotos.com

Стрижка - це не тільки про догляд за волоссям, але і про створення стильного образу. Дуже важливо, щоб вона приносила вам задоволення. А ось яка стрижка робить обличчя молодшим - розповідає УНІАН.

Омолоджуючі стрижки після 40 - найкращі ідеї

В першу чергу варто розуміти, що бездумно вибирати стрижку не можна. Вона повинна підходити під ваш тип обличчя, колір шкіри і стиль в цілому. Насправді, не так-то й просто підібрати омолоджуючі стрижки для жінок, проте все можливо, якщо враховувати кілька нюансів.

  • Стрижка з середньою довжиною

З віком у жінок з'являються зморшки на шиї, які вони хочуть всіляко приховати. У цьому вам допоможе стрижка з середньою довжиною волосся. Вона прикриє шию і додасть шарму образу в цілому. Тому можете сміливо вибирати подібні омолоджуючі стрижки після 50 років.

Відео дня
  • Шеггі

Ми впевнені, що більшість жінок ще не чули про таку зачіску. Це не те, щоб якесь нове віяння, проте це і не настільки популярна стрижка, як інші, омолоджуючі жіночі стрижки після 50. Робиться вона дуже просто: недбало укладене волосся повинно закривати шию і все. Ефект вас вразить.

Недбало укладене волосся виглядає дуже стильно / фото ua.depositphotos.com
  • Омолоджуючі короткі стрижки

В даному випадку вибір великий - можете придивитися до бобу, боб-каре або подовженому бобу. Цікаво, що цей тип стрижки ідеально підкреслить ваші вилиці. Більш того, ця зачіска не вимагає особливого укладання, тому ви ще й зможете вранці заощадити час.

  • Шарувате каре

Шарувате каре має чудовий вигляд на зрілих жінках. Воно підкреслює всі достоїнства обличчя і навіть надає очам блиску. Ця стрижка принесе вам справжнє задоволення.

Шарувате каре підкреслить вашу індивідуальність / фото ua.depositphotos.com
  • Довгий боб

Довгий боб також потрапив до списку "Омолоджуючі стрижки для жінок за 50". Суть цієї зачіски полягає в тому, що довжина волосся може бути тільки до ключиці, а чубчик робиться більш загостреним і на бік. Навіть не сумнівайтеся, що з такою зачіскою ви відразу матимете вигляд на років 15 молодше.

Як бачите, вибір зачісок великий, справа залишилася тільки за вами. А модні поради УНІАН тільки допоможуть вам поліпшити свій образ і мати набагато молодший вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: