Каре може бути різним / depositphotos.com

Каре - зачіска, яка підходить практично під кожен тип обличчя. Воно ідеально підкреслює вилиці, завдяки чому ваше обличчя може стати більш виразним і привабливим.

УНІАН розповідає, якому типу обличчя піде каре і яке каре буде модно в 2023 році.

Каре 2023 - фото

Цього року на піку популярності буде кілька видів каре. Важливо правильно підібрати довжину волосся і колір, щоб вони підходили вам і за стилем, і за кольоротипом шкіри.

Відео дня
  • Градуйоване каре 2023

Градуйоване каре засноване на класичному, проте є один секрет, який зробить цю стрижку більш унікальною. Нижній зріз волосся оформляється ледь помітними шарами, завдяки чому з'являється багатошаровість. Таке каре додасть вашому волоссю об'єму біля кореня і при цьому не буде розпушувати їх на кінчиках.

  • Модне каре з чубчиком

Каре 2023 з чубчиком ідеально підходить дівчатам з високим чолом. Крім того, чубчик дозволить приховати недоліки на шкірі, якщо вони у вас є. При цьому його можна робити абсолютно різноманітним - прямим, косим або багатошаровим. Все залежить від ваших уподобань.

Каре з чубчиком приховає недоліки / depositphotos.com
  • Каскадне каре

Навіть можете не шукати відповіді на запитання, кому йде каскадне каре, бо це універсальна стрижка для будь-якої дівчини. Її суть в тому, щоб зробити плавний перехід від більш короткого до більш довгого волосся. Однак всі лінії повинні бути чіткими. В цьому і є головний секрет каскаду - недбалість і строгість.

  • Багатошарове каре

Багато хто звик до того, що каре має строгий вигляд. Однак якщо злегка урізноманітнити його, то може вийти дуже навіть романтична стрижка. Наприклад, чубчик можна зробити трохи коротшим, а пасма - довшими. Таким чином ви отримаєте багатошарове каре. 

Багатошарове каре виглядає злегка недбало / depositphotos.com
  • Боб каре 2023

Боб каре має на увазі, що волосся на потилиці повинно бути максимально коротким. Шия в даному випадку виголюється машинкою. А пасма біля скронь повинні бути довшими і вигнутими, ближче до вилиць. Чубчик зазвичай укладається з боків в сторону вух.

  • Подовжене каре 2023

Подовжене каре ідеально підійде дівчатам, які поки не можуть зважитися на кардинальні зміни в іміджі. Більш того, такий варіант стрижки має дуже стильний, модний, актуальний і романтичний вигляд. 

Такий варіант каре зробить ваш образ більш романтичним / depositphotos.com

Каре 2023 на тонке волосся - що потрібно знати

Якщо у вас тонке волосся і ви хочете зробити каре, вам необхідно спочатку попрацювати над об'ємом. У цьому вам допоможуть спеціальні процедури і трихолога і професійний домашній догляд.

Тільки після того, як ваше волосся стане об'ємнішим, ви можете робити стрижку. В іншому випадку каре тільки зіпсує ваш імідж.

Який би варіант каре ви не вибрали, варто знати, що кожен з них по-своєму розкриє вашу справжню натуру і додасть вашій зовнішності грації і стилю.

Вас також можуть зацікавити новини: