Базові кросівки - це класика / Скріншот Instagram

До весни залишилося менше тижня, а це означає, що сонячні промінчики дедалі активніше пробиваються крізь туман і незабаром потішать нас справжньою теплою погодою. У цей час хочеться зняти вже зимове взуття і взути легкі кросівки.

УНІАН розповідає, які зараз наймодніші кросівки.

Кросівки 2024 жіночі - найкращі варіанти

У гардеробі кожної модниці є кросівки, проте не секрет, що дівчата люблять оновлювати свій стиль. До того ж кожен сезон диктує свої правила.

Відео дня
  • Білі кросівки

Якщо ви не знаєте, які білі кросівки в моді, то у нас є для вас стильний варіант. Придивіться до моделі на масивній підошві. Вони ідеально пасуватимуть під будь-які образи. А "вентиляція" на носку врятує вас від парникового ефекту, якщо ви вдягатимете високі шкарпетки.

Білі кросівки потребують особливого догляду / Скріншот Instagram
  • Джордани

Ця модель більше підходить для прохолодної весни. Вона захистить ваші щиколотки від замерзання, якщо ви дуже любите підкочувати джинси. Однак не забувайте про те, що джордани вимагають більш спортивного одягу.

Джордани підходять для прохолодної весни / Скріншот Instagram
  • Суперстар

Легкі суперстари ідеально впишуться в будь-який образ. Обираючи ці жіночі кросівки ви можете бути впевнені в тому, що вони матимуть стильний вигляд. А їхня легкість подарує вам відчуття невагомості.

Суперстари пасують під будь-який одяг / Скріншот Instagram
  • Базові кросівки

Модні кросівки 2024 жіночі - це однозначно база. Лаконічне поєднання кольорів, зручність, практичність і елегантність просто необхідні кожній модниці. Тож сміливо віддавайте перевагу цій моделі, якщо хочете все це відчути.

Кросівки в таких кольорах виглядають стильно / Скриншот Instagram
  • Кросівки в сіточку

У сіточку кросівки 2024 ідеально пасують для теплої весни та літа. У них вам точно не буде спекотно. Ба більше, вони настільки зручні, що ви навіть не відчуватимете їх на своїй ніжці.

Кросівки в сітку майже не відчуваються на ніжці / Скріншот Instagram

Тепер ви знаєте, які зараз наймодніші кросівки. Стилісти рекомендують звертати увагу не тільки на смак, а й на практичність. Обирайте такі моделі, в яких вам буде легко крокувати назустріч своїм мріям і підкорювати цей світ.

Вас також можуть зацікавити новини: