Ламінування брів - легка доглядова процедура / ua.depositphotos.com

З початком повномасштабної війни не всі можуть дозволити собі регулярно відвідувати салони краси. Але що робити, якщо красиво виглядати хочеться завжди, а часу і можливості дійти до фахівця немає? Зараз на піку популярності різного роду ламінування, які дозволять вам виглядати ефектно і в той же час натурально. А найголовніше, що це можна зробити в домашніх умовах.

Раніше УНІАН показував модні брови 2023, а сьогодні ви дізнаєтеся, що таке ламінування брів, скільки тримається ламінування брів і як зробити це вдома.

Як робиться ламінування брів - технологія

Ламінування брів - це таке ж укладання, яке фіксує волоски в потрібному положенні. За допомогою цієї техніки ви можете красиво укласти навіть найбільш неслухняне і жорстке волосся, надавши їм ту форму, яка ідеально підходить під ваш образ. 

Відео дня

Крок 1. Приберіть повністю макіяж з обличчя, особливо з брів. Очистіть шкіру спеціальними засобами для вмивання і знежирте область навколо брів.

Крок 2. Нанесіть склад для розпушення волосків. Його можна купити в б'юті-магазинах за дуже вигідними цінами. При цьому враховуйте, що склад потрібно наносити на волосину, намагаючись не зачіпати шкіру. 

Крок 3. Покрийте брови плівкою і почекайте вказаний на упаковці час. Так ефект буде кращим. Найчастіше тримати склад на бровах потрібно від 40 до 50 хвилин.

Крок 4. Укладіть волоски за допомогою щіточки в потрібному напрямку і нанесіть фіксуючий склад. Зачекайте кілька хвилин. За допомогою цього засобу порожнечі волосків заповняться білком, а результат вас вразить. 

Чи можна вдома робити ламінування брів - думка стилістів

В цілому це проста доглядова процедура, яка зажадає від вас максимум години вашого часу. Однак варто бути обережними з нанесенням матеріалу на брови, бо йому категорично не можна потрапляти в очі. В іншому - процедура робиться так само, як і в салоні краси. 

Після того, як ви зробите ламінування брів, вам варто нанести на шкіру живильний крем, а на самі брови - арганову олію. Крім того, якщо ви хочете довше зберегти ефект ламінування, наносьте масло щодня.

Скільки тримається ламінування брів - реальні терміни

Як відзначають експерти в сфері краси, ламінування брів тримається близько двох місяців. Однак точний час вам ніхто не скаже, адже ще багато залежить від особливостей ваших волосків і шкіри. Щоб результат після даної процедури радував вас тривалий час, за бровами потрібно правильно доглядати - наносити сироватки, до складу яких входять колаген, протеїни шовку, ефірні масла, вітаміни, мінерали.

Ламінування брів - до і після

Ламінування брів можна зробити вдома / instagram.com/_brow_lis_64
Ламінування брів робиться близько 60 хвилин / instagram.com/_brow_lis_64

Нагадаємо, як надати об'єм довгому волоссю в домашніх умовах.

Вас також можуть зацікавити новини: