Натуральний манікюр завжди буде в тренді / фото ua.depositphotos.com

Найчастіше влітку дівчата вибирають більш яскраві відтінки гель-лаків, щоб нігті здавалися соковитими і виразними. Однак мало хто знає, що є кілька чарівних відтінків, які додадуть нігтиками елегантності і зроблять ручки більш жіночними.

УНІАН розповідає, який літній манікюр в тренді в цьому сезоні і який оригінальний яскравий літній манікюр можна зробити.

Яскравий літній манікюр - найкращі ідеї для натхнення

Зараз на піку популярності зелений, червоний, білий і бузковий кольори. Тому зробивши манікюр в цих відтінках, ви точно не прогадаєте.

Відео дня
  • Зелений манікюр

Ви сміливо можете інтегрувати цей колір у свій манікюр. При цьому варто враховувати, що цей відтінок сам по собі дуже яскравий, тому в даному випадку краще уникати додаткових аксесуарів на нігтях у вигляді страз, наклейок, гліттера та іншого. Однотонний літній зелений манікюр матиме чудовий вигляд без всяких доповнень.

Зелений колір зараз в тренді / фото ua.depositphotos.com
  • Літній червоний манікюр

Звичайно, цей колір вважається класикою, і навіть не один фешн-глянець писав про те, що саме такий манікюр носять дружини мільйонерів. Однак якщо вам хочеться трохи його урізноманітнити, можна скористатися маленькою хитрістю - покрийте шість нігтів червоним гель-лаком, один будь-який ніготь покрийте білим гель-лаком. Потім на біле покриття нанесіть кілька мініатюрних сердечок і закріпіть гель-лак топом. Цей літній манікюр на короткі нігті заграє новими фарбами. Тому без краплі сумнівів можете його робити.

Червоний манікюр-це класика / фото ua.depositphotos.com
  • Морський літній манікюр

Це ще один варіант, до якого рекомендують придивитися неіл-майстри. На нігтиках можна намалювати море, хвилі, пальми, сонечко. Навіть якщо ви не плануєте їхати у відпустку, таке покриття буде зігрівати вашу душу і, можливо, зовсім скоро ви зважитеся на подорож.

Морський манікюр виглядає дуже стильно на довгих нігтях / фото ua.depositphotos.com
  • ​​Літній бузковий манікюр

Перший провісник літа - бузок, тому не дивно, що колір цих рослин дуже подобається дівчатам. З одного боку він яскравий, а з іншого - робить ручки жіночними і ніжними. Багато що ще залежить від відтінку. Цікаво, що саме бузковий колір найкраще поєднується з блискітками, якщо ви їх дуже любите.

Бузковий колір дуже популярний серед дівчат / фото ua.depositphotos.com

Ніжний літній манікюр - два найкращих варіанти

Зверніть увагу на білий гель-лак і нюдову базу. Вони ідеально поєднуються з будь-яким типом шкіри і мають неймовірний вигляд як на коротких, так і на довгих нігтях.

  • Літній білий манікюр

Білий колір завжди буде в тренді, бо він сам по собі дуже благородний. В принципі йому не потрібні якісь доповнення. Більш того, він має ідеальний вигляд на засмаглій шкірі, підкреслюючи її карамельний відтінок. Тому обов'язково зверніть увагу на цей гель-лак.

Білий манікюр підкреслить ваш загар / фото ua.depositphotos.com
  • Нюдовий манікюр

Звичайно, ми не можемо обійти стороною нюдове покриття, бо воно перебуває на модному Олімпі вже досить тривалий час. Нюдова база, як і білий гель-лак, підкреслить ваш загар. І так, це ще одне покриття, яке носять "дорогі жінки".

Нюдовое покриття зробить ваші ручки дуже жіночними / фото ua.depositphotos.com

Як бачите, літній манікюр 2023 може бути різноманітним. Головне - у всьому знати міру і не переборщити з яскравістю. Тоді ви матимете дуже стильний вигляд, а ваші ручки привертатимуть увагу оточуючих.

Раніше УНІАН назвав модні форми брів 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: