Кращий манікюр на весну / фото depositphotos.com

Настала весна 2023 - пора тепла і сонця. Яскравий весняний манікюр підніме ваш настрій і зарядить позитивом. Тренди манікюру постійно змінюються і з кожним сезоном настає нова мода. УНІАН зібрав 6 найстильніших ідей манікюру на цю весну, якими можна надихнутися.

Матовий манікюр

Матовий манікюр 2023 / фото ua.depositphotos.com

Матовий манікюр виглядає дуже елегантно і вишукано, надаючи нігтям оксамитовий вигляд. Роблять його за допомогою нанесення матового топа на звичайний лак. Такий манікюр можна поєднувати з блискітками або з смужками глянцевого лаку. Добре виглядає він як на коротких, так і на довгих нігтях.

Французький кольоровий манікюр

Французький манікюр 2023 / фото ua.depositphotos.com

Класичний французький манікюр завжди буде в тренді і вважається універсальним. Трохи урізноманітнити французький манікюр і надати йому родзинку можна, якщо нанести його на кольоровий фон. Такі нігті виглядають дуже акуратно і не так нудно, як звичайні однотонні.

Відео дня

Райдужний манікюр

Райдужний манікюр 2023 / фото ua.depositphotos.com

Райдужний манікюр - вибір найсміливіших модниць, які не бояться виділятися. Такий дизайн допоможе висловити вашу творчу натуру. Зробити його можна різними способами - нанести всі райдужні відтінки на кожен ніготь, або виділити лише по 1-2 кольори на ніготь.

Яскравий манікюр

Яскравий манікюр 2023 / фото ua.depositphotos.com

Наймоднішими кольорами однотонного манікюру навесні 2023 року будуть всі "сонячні" відтінки - жовтий, помаранчевий, червоний, бордовий і золотистий. Яскраві кольори зараз на піку моди, тому не бійтеся виглядати без смаку. 

Відтінковий манікюр 

Відтіночний манікюр 2023 / фото ua.depositphotos.com

Ще один тренд цієї весни - відтінковий манікюр, при якому нігті фарбують різними відтінками одного кольору від найсвітлішого до найтемнішого. Особливо ефектно такий манікюр буде виглядати, якщо зробити один з нігтів матовим або нанести на нього аплікацію.

Манікюр з геометричними візерунками

Манікюр з геометричними візерунками / фото ua.depositphotos.com

Любителькам манікюру з візерунком варто звернути увагу на геометричний дизайн. Цієї весни в моді будуть нігті з візерунками з ліній, трикутників, квадратів і візерунка "стільники". Також в тренд повертається популярний в 00-их дизайн нігтів в горошок.

Вас також можуть зацікавити новини: