Манікюр на осінь теж може бути різноманітним / фото ua.depositphotos.com

Потихеньку закінчується яскраве і спекотне літо, а на зміну йому приходить дощова і прохолодна осінь. Але це зовсім не привід для зневіри, адже ми можемо трохи підняти собі настрій цікавим манікюром. Погодьтеся, що нове покриття завжди нас радує. 

УНІАН розповідає, який манікюр модно цієї осені носити.

Манікюр осінь 2023 - тренди

Манікюр все також залишається незмінною частиною життя кожної дівчини. І зовсім не важливо, яка пора року на вулиці, якщо душа бажає свята і краси.

Відео дня

У цьому сезоні в тренді будуть помаранчевий, бордовий, гірчичний, темно-зелений кольори. Однак не варто забувати і про класичні варіанти покриття, таких як нюдовий або френч.

Щоб якось урізноманітнити манікюр, можна використовувати дизайн, але він не повинен бути занадто наляпістим. Пам'ятайте, що у всьому повинна бути гармонія.

Манікюр на короткі нігті - осінь 2023

Нейл-майстри пропонують кілька варіантів покриття нігтів в новому сезоні. Сідайте зручніше і читайте, щоб надихнутися.

  • Помаранчевий манікюр

Якщо вам хочеться ще трошки "побути" в теплі, нейл-майстри радять придивитися до помаранчевих відтінків лаку. Він не буде занадто яскравим на нігтях, але і не буде занадто темним. Це щось середнє між літом і осінню. Більш того, він має ідеальний вигляд саме на коротких нігтиках. У той же час і на довгих нігтях він має ефектний вигляд.

Хочете додати в свій манікюр-осінь 2023 більше осінніх елементів? Легко, зробіть на декількох нігтиках дизайн у вигляді квіточок.

Помаранчевий манікюр виглядає дуже стильно на нігтиках / фото ua.depositphotos.com
  • Ніжний осінній манікюр

Нюдове покриття - ще один варіант, як зараз модно фарбувати нігті. Зверніть увагу на те, що це в принципі унікальне покриття, яке має ідеальний вигляд на будь-яких нігтиках і в будь-який сезон. Зробивши його, ви однозначно не прогадаєте.

Нюд-це класика / фото ua.depositphotos.com
  • Бордовий манікюр

Найкрасивіший осінній манікюр і не менш актуальний - бордовий. Він відмінно поєднується з холодною порою року і злегка приховує почервоніння на шкірі. Це дуже благородний колір, який носять дружини мільйонерів. Тому обов'язково придивіться до нього.

Бордовий манікюр носять дружини мільйонерів / фото ua.depositphotos.com
  • Френч 

Френч - шикарний осінній манікюр, який можна виконати не в класичному вигляді, а в більш ексклюзивному. Наприклад, можна зробити "посмішку" іншим кольором або додати лунку біля основи нігтя. Тоді ваш манікюр заграє новими фарбами.

Френч можна робити не тільки в класичному варіанті / фото ua.depositphotos.com

Цікаво і те, що осінь зазвичай приносить багато дощів, тому "мокрий" манікюр також буде в тренді. Його можна зробити за допомогою спеціального топа з легким шиммером. Він рівномірно лягає на будь-яке покриття, проте в цьому випадку варто уникнути дизайнів.

Обов'язково придивіться до цих варіантів, щоб манікюр мав не тільки стильний і актуальний вигляд, але і радував ваше око протягом декількох тижнів.

Вас також можуть зацікавити новини: