Взуття на осінь 2022 / instagram.com

В Україні з кожним днем стає все холодніше. Пора міняти туфлі і босоніжки на осіннє взуття. Головним трендом осені 2022 року є зручність. Високі ботфорти і чоботи з бахромою вже не в моді - краще надати перевагу простому і практичному взуттю. Називаємо 6 найстильніших моделей взуття цієї осені.

Високі чоботи

Модні осінні чоботи / фото ua.depositphotos.com

Любителькам високих чобіт цієї осені рекомендується звернути увагу на чорні моделі з простим дизайном. Високі чоботи можна носити з довгим тренчем, маленькою чорною сукнею або з картатим пальто. Під чоботи можна надіти бежеві (але не чорні) колготки.

Черевики

Модні осінні напівчеревики / фото ua.depositphotos.com

Короткі напівчеревики - дуже стильне і симпатичне осіннє взуття для гарної погоди. Носимо їх з довгими і широкими штанами або з яскравими високими шкарпетками. Рекомендується звернути увагу на моделі із замші, якщо вмієте за нею доглядати.

Відео дня

Чоботи на шнурівці

Чоботи на шнурівці / фото ua.depositphotos.com

Ковбойські чоботи, берці та інше осіннє взуття на шнурівці не виходять з моди вже кілька років. 2022 рік не стане винятком. Такі черевики можна носити і з грубими байкерськими косухами, і з сукнями в підлогу. Взуття на шнурівці - головний молодіжний тренд цієї осені.

Висока платформа

Осіннє взуття на високій платформі / фото ua.depositphotos.com

Черевики на високій платформі цієї осені рекомендується вибирати в простому дизайні і в темних відтінках. Їх носимо з джинсами скіні або офісними брюками. Платформа захистить ноги від промокання в мокру погоду. 

Гумові чоботи

Модне осіннє взуття / фото ua.depositphotos.com

Якщо ви вважаєте, що гумові чоботи призначені тільки для дітей, то ви дуже помиляєтеся. Ходити з мокрими ногами зараз зовсім не модно. Яскраві гумові чобітки знадобляться в будь-якому гардеробі, адже будь-якої осені бувають дощові дні. Носимо їх з пальто, в'язаним светром або з курткою-вітровкою.

Ботильйони на низькому ходу

Модні осінні ботильйони / фото ua.depositphotos.com

Найстильніша модель ботильонів в цьому році - на низькому ходу і без шнурівки і застібок. Таке взуття елегантно облягає ногу і робить її візуально меншою. Рекомендується носити з високими або облягаючими брюками, щоб було видно все взуття.

Вас також можуть зацікавити новини: