Невдала сукня / скріншот

Розповідаємо, які сукні не варто носити в цьому сезоні, щоб не мати старомодний вигляд. До того ж, в будь-якому сезоні такі наряди додають зайві роки і зайву вагу. 

Сукня-халат з дрібним візерунком

Сама по собі сукня-халат може мати хороший вигляд, але є і її не дуже вдалі моделі. Наприклад, така сукня, як на фото, візуально дуже повнить, тому її не варто носити тим, у кого є хоча б трохи зайвої ваги. Вона погано сидить як на низьких, так і на високих жінках. 

Навіть якщо її доповнити поясом, фігура все одно буде мати безглуздий вигляд через мішкуватість. 

Відео дня

Якщо ми говоримо про дрібний візерунок, то він ще більше "розмиває" кордони і дуже старить. Якщо у вашому гардеробі є такий наряд, необхідно якомога швидше його позбутися. 

Невдала сукня / скріншот

Джинсова сукня

Такий фасон вже не в моді близько 15-ти років, але його продовжують носити в спробі відродити колишній стиль. На жаль, але це старить, повнить, ще й підкреслює те, що у жінки зовсім немає почуття стилю. 

Від джинсових суконь 2023 року варто відмовитися. Лише деякі їхні варіанти можуть мати гарний вигляд, але це швидше виняток, ніж правило.

Невдала сукня / скріншот

Безформна сукня

Це ще один наряд, який з будь-якої жінки зробить справжню тітку, додавши їй 10 років і 10 кг. Безформна сукня псує фігуру, візуально збільшує об'єми, має не дуже естетичний вигляд і зовсім не приваблює. Від неї варто відмовитися. Якщо в гардеробі є ну дуже вже гарна сукня, яку шкода викинути, можна спробувати врятувати ситуацію поясом.

Невдала сукня / скріншот

Нагадаємо, як за допомогою одягу схуднути на 10 кг.

Вас також можуть зацікавити новини: