Чорна сукня завжди в тренді / instagram.com/solmar_official

Останнім часом погода не радує, а незабаром до нас і зовсім прийдуть заморозки. Це означає, що саме час утеплятися. Звичайно, ніхто не хоче натягувати на себе рейтузи і штани з начосом. Кожна дівчина хоче залишатися привабливою навіть в найсуворіших умовах.

УНІАН розповідає, які модні сукні осінь-зима 2023-2024 повинні у вас бути.

Зимові сукні - 5 стильних варіантів

Холодної осені і взимку краще уникати тонких матеріалів. Віддавайте перевагу більш теплим, щоб не застудитися. 

Відео дня
  • Зимова сукня міді

Довжина міді і максі в цей період часу найоптимальніша. Під таку сукню найкраще підійдуть ботфорти або коротке взуття, але тоді не забувайте про теплі колготки. 

Зимова сукня повинна бути міді або максі довжини / instagram.com/solmar_official
  • Сукні трикотажні зимові

На перший погляд вам може здатися, що трикотаж - це більш літня тканина, але насправді вона теж буває різною. Багато що залежить від щільності матеріалу. До слова, трикотажні сукні будуть в тренді в цьому сезоні, однак, вибирайте моделі більш вільного крою.

Трикотажна сукня обов'язково повинна у вас бути / instagram.com/solmar_official
  • Сукня в'язана зимова

В'язані речі зараз на піку попуряности. Не думайте, що така сукня буде схоже на ту, яку бабуся в'яже. Ні-ні, вона може бути стильною і сучасною. Більш того, ви навіть можете вибрати напівпрозору в'язану сукню і одягати її під кофти.

В'язана сукня зараз на піку популярності / instagram.com/vovk.ua
  • Сукня зимова ошатна

Насправді в моді завжди будуть класичні однотонні забарвлення, однак якщо вам хочеться додати яскравості образу, то можете придивитися до суконь з принтами. Однак підходьте до цього питання з розумом, занадто строката сукня матиме смішний вигляд. Також крутий вигляд матимуть шовкові сукні в поєднанні зі светрами.

Шовкова сукня виглядає дуже спокусливо / instagram.com/vovk.ua
  • Зимова сукня для повних

Приталені сукні можуть мати симпатичний вигляд на худеньких дівчатах або на тих, у кого спортивна статура. Але якщо у вас є трохи зайвої ваги і ви хочете її приховати, вибирайте оверсайз. В даному випадку уникайте яскравих кольорів і принтів. Віддавайте перевагу більш базовим речам. Тоді ваш "лук" буде неймовірним.

Сукня оверсайз приховає недоліки фігури / скріншот Instagram

Як бачите, вибрати теплі стильні сукні на зиму не так вже й складно. Досить знати кілька секретів і, звичайно, прислухатися до порад стилістів, якщо ви хочете бути найстильнішою дівчиною в своєму оточенні.

Вас також можуть зацікавити новини: