Шапка / фото ru.depositphotos.com

Дизайнер Андре Тан розповів, які шапки будуть в тренді взимку 2022-2023. Вони ідеально доповнять ваш образ і зігріють навіть у найлютіші морози.

Він розповів, що раніше в моді були неонові відтінки, шапки з хутряним помпоном, написи, великі в'язки і строкатий принт. Однак в новому сезоні вони вже не будуть актуальними, тому їх краще замінити на більш сучасні варіанти.

Шапка базового відтінку

В даному випадку варто дотримуватися основного правила: мінімум прикрас і деталей. Більш того, однотонні шапки вам не набриднуть так швидко, як неонові або занадто яскраві.

Відео дня
instagram.com/andre_tan_official

Вушанка

За словами Андре Тана вушанки завжди виглядають стильно. Їх можна поєднувати з модними в цьому сезоні дублянками і пуховиками. Вибирайте об'ємні моделі базових відтінків, щоб отримати максимальну кількість поєднань.

instagram.com/andre_tan_official

Шапка з логотипом

Шапки з написами вже покинули модний Олімп. На зміну їм прийшли шапки з логотипами брендів. Однак варто враховувати той факт, що підробки досі виглядають дуже дешево, тому купуйте тільки оригінал.

instagram.com/andre_tan_official

Балаклава або капор

"Занадто складні різнокольорові головні убори перетягують на себе всю увагу. Якщо прості шапки біні вам набридли, придивіться до балаклавів. Цей аксесуар в моді вже кілька сезонів. Будь-який "лук" завдяки балаклаві або капору тут же стає яскравішим", - говорить Андре Тан.

instagram.com/andre_tan_official

Хутряна панама

Хутряні панами можуть бути бежевого, білого і чорного відтінків, або ж виконані в пастельних і яскравих тонах. Ідеальний варіант їх поєднання буде з об'ємними пальто.

instagram.com/andre_tan_official

Нагадаємо, які пуховики в моді 2022-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: