колаж з фото

Правильно вибрати верхній одяг на зиму - це вже запорука успіху створення стильного образу. Варто звертати увагу не тільки на практичність пуховика, але і на його актуальність в новому сезоні 2022-2023. 

УНІАН розповідає, які пуховики будуть в моді цієї зими.

Пуховик довжини максі

Такий варіант верхнього одягу не тільки модно виглядає, але і дозволить вам зігрітися в найлютіші морози. Він прикриє всі частини вашого тіла, не даючи холоду проникнути під нього. Поєднувати такий пуховик можна з утепленими кросівками або черевиками.

Відео дня
колаж з фото

Пуховик в стилі оверсайз

Якщо вам не до душі довгі пуховики, придивіться до коротеньких. Однак в даному випадку вибирайти моделі в стилі оверсайз з ременем. Не думайте, що ви будете в ньому як колобок, а навпаки пояс підкреслить вашу талію і за рахунок цього візуально збільшить вашу зону декольте. 

колаж з фото

Пуховик з принтом

Вам може здаватися, що пуховик з принтом виглядає по-дитячому, проте це зовсім не так. Цікаві принти можуть урізноманітнити ваш образ, зробивши його більш сучасним і молодіжним. Повірте, з ним ваш образ заграє новими фарбами.

колаж з фото

Пуховик з хутром

Напевно серед дівчат є ті, які просто обожнюють хутряні вироби. Однак варто пам'ятати, що хутро на капюшоні виглядає вже зовсім неактуально. Краще замінити його на вставки на кишенях, наприклад, або на інших зонах пуховика. Ось вам кілька стильних варіантів.

колаж з фото

Нагадаємо, яка шуба ніколи не вийде з моди.

Вас також можуть зацікавити новини: