Прикраси 2022 / instagram.com/island_soul_msk_aviapark

Аксесуари - це невід'ємна частина будь-якого образу. Не соромтеся одягати їх і експериментувати з ними, щоб додати "луку" яскравості і зробити його більш трендовим.

Отже, що буде актуальним в літньому сезоні - дивіться далі.

Кольорові пластикові каблучки

Літо - це найкращий період, коли можна експериментувати з яскравими тенденціями. Дизайнери відзначають, що головним трендом цього сезону буде акцентна біжутерія. Наприклад, яскраві пластикові каблучки з камінням, стразами або кристалами.

Відео дня
Прикраси 2022 / instagram.com/ring__lovers

Багатошарові ланцюги

Масивні ланцюги, які так полюбилися модницям, залишаться в тренді. При цьому варто додати трохи багатошаровості, щоб зробити образ більш актуальним. Також рекомендується поєднувати ланцюги різних розмірів, різного плетіння і структури.

Прикраси 2022 / instagram.com/pink_pineapple_jwl

По каблучці на кожному пальці

Цього літа модницям, здається, доведеться поповнити свою колекцію каблучок. В тренді будуть каблучки на кожному пальці, в тому числі на фалангах. Краще придивитися до мінімалістичних варіантів, які підкреслять вашу жіночність.

Прикраси 2022 / instagram.com/island_soul_msk_aviapark

Великі браслети

Браслети - це аксесуар, який дуже подобається дівчатам. Більш того, його унікальність в тому, що його з легкістю можна поєднувати з іншими прикрасами. Але не варто перевантажувати ручку великими браслетами і такими ж каблучками. 

Прикраси 2022 / instagram.com/estetika_accessories

Бодічейн

Цей аксесуар додасть вашому образу пікантності. Виглядає він дуже стильно і спокусливо. Ідеально буде поєднуватися з білими сорочками, сукнями з відкритим декольте і навіть під піджак на голе тіло.

Прикраси 2022 / instagram.com/island_soul_msk_aviapark

Вас також можуть зацікавити новини: