Актуальні шорти для жінок різного віку / Фото - instagram.com

Шорти - найпопулярніший одяг влітку. У спеку хочеться відчувати себе комфортно, впевнено і стильно. УНІАН зібрав моделі, в яких жінка будь-якого віку зможе відчувати себе ідеально. 

Джинсові подовжені

Якщо в гардеробі завалялися джинси, які вже набридли, а викинути шкода, вони з легкістю можуть перетворитися в актуальну річ - подовжені джинсові шорти. Такий вільний і комфортний одяг стане універсальним нарядом на кожен день і відмінно підійде до блуз, майок, футболок або топів.

Джинсові шорти-бермуди / Фото - instagram.com
Джинсові шорти відмінно підходять для повсякденного способу / Фото - instagram.com
Джинсові шорти добре приховують недоліки фігури / Фото - instagram.com

Шкіряні подовжені

Якщо підібрати дану модель по фігурі, вона вигідно доповнить ваш образ. Найбільш актуальними залишаються чорні і кавові, однак для більш сміливих рішень можна використовувати і яскраві кольори - все, що знайдете в магазинах.

Відео дня

Такі шорти доповнять діловий образ. Під них можна носити майку або блузку, також до них ідеально підходить подовжений піджак вільного крою. 

Шкіряні подовжені Бермуди / Фото - instagram.com
Шкіряні подовжені / Фото - instagram.com

Бермуди класичні

Якщо шорти у вас асоціюються з коротким вульгарним нарядом виключно для молоденьких дівчат, то дана модель вас в цьому переконає. Це подовжена модель з костюмної тканини або шкіри. Вона стає відмінним доповненням будь-якого гардероба і прекрасно впишеться в офіційно-діловий стиль. 

Шорти бермуди / Фото - instagram.com
Шорти бермуди / Фото - instagram.com

Нагадаємо, названо 5 головних антитрендів літа 2022.

Вас також можуть зацікавити новини: