Модні ідеї для манікюру / Фото - instagram.com/imarninails

Якщо ви шукаєте, який дизайн манікюру зробити влітку 2022, то дана стаття буде досить корисною. УНІАН зібрав всі актуальні ідеї для оформлення нагідок. 

З вкрапленнями

Даний тренд переноситься в літній сезон ще з весни, адже багато майстрів нігтьової індустрії відчувають великий попит на такий тип дизайну. Манікюр з вкрапленнями робиться, як правило, на якомусь пастельному відтінку кольору і виглядає досить стримано, лаконічно, універсально.

Манікюр з вкрапленнями / Фото - instagram.com/yulia_semkiv/

Яскравий френч

Мода мінлива, але френч - це класика, яка ніколи не втрачає актуальність. Особливо якщо білий колір в оформленні замінити на якийсь яскравий. Це виглядає свіжо, стильно і модно. 

Відео дня
Френч з бірюзовою окантовкою / instagram.com/allo_beautystudio/

Молочний

Якщо вам набридли яскраві відтінки, сміливі малюнки і кислотні кольори, то молочна база - ідеальне рішення. По-перше, цей колір універсальний і підходить під будь-який стиль і під будь-який одяг. А по-друге, на ньому виграшно виглядають мінімалістичні малюнки, наприклад, якісь чорні візерунки, або як в даному прикладі-сердечка.

А ще молочний добре виглядає як на довгих, так і на коротких нігтях.

Фото - instagram.com/fashion._._nails/

Зебра

Такий тип принта на нігтях буде досить модним влітку 2022 року. Якщо ви шукайте який манікюр зробити влітку, то обов'язково розгляньте цей тип дизайну - чорні смужки наносяться на молочний або білий фон. Такі візерунки можна зробити на одному або декількох нігтях, і скомбінувати їх з іншими квітами на інших нігтях.

Дизайн "Зебра" в поєднанні з рожевим / Фото - instagram.com/n.vivchar90/
Дизайн "Зебра" в поєднанні з сиреновим / Фото - instagram.com/nail_master_katyakravetss/

Нюд

Звичайний спокійний манікюр без малюнків і візерунків, оформлений в пастельних тонах - хіт вже декількох сезонів. А все тому, що світова мода в питаннях нейл-індустрії рухається в напрямку до того, щоб зберігати природність. Це дійсно виглядає витончено.

Нюдовий манікюр без малюнків / Фото - instagram.com/magic___nail/
Нюдовий манікюр без малюнків / Фото - instagram.com/magic___nail/

Нагадаємо, названі ідеї патріотичних татуювань для натхнення.

Вас також можуть зацікавити новини: