Ознаки "дорогої" жінки / фото ua.depositphotos.com

У народі існує поняття "дорога жінка". Це зовсім не означає, що вас оцінюють в матеріальному плані. Це поняття застосовують до тих жінок, які вміють доглядати за собою і мають вигляд на всі 100.

Здорове волосся

Посічені кінчики волосся говорять про те, що ви давно не відвідували стиліста. Через них ваше волосся має зовсім не здоровий і ламкий вигляд. Тому за волоссям обов'язково потрібно доглядати. Використовуйте не тільки шампунь і кондиціонер, а й масла і сироватки для блиску.

Спортивне тіло

Спортивне тіло свідчить про те, що жінка займається своїм здоров'ям, працює над силою духу і, звичайно, має привабливий вигляд в обтислих речах. Тому багаті чоловіки найчастіше звертають увагу саме на тіло жінки, оскільки воно говорить багато про що.

Відео дня

Акуратний манікюр

Ручки - візитна картка кожної жінки. Вони повинні бути доглянутими. Обов'язково робіть манікюр - обрізайте кутикулу, спилюйте вільний край, наносьте масло. Якщо ви любите покривати нігті гель-лаком, варто віддати перевагу червоному і винному кольорам. Можна зробити френч або покрити нігтики нюдовою базою.

Чиста шкіра

По шкірі чоловіки визначають стан здоров'я жінки. Що це означає? Якщо у вас на обличчі є якісь висипання і вугри - це значить, що у вашому організмі є якась проблема. Тому до шкіри варто ставитися з повною відповідальністю. Перевіряйтеся у лікарів, стежте за своїм харчуванням, пийте більше води.

Дорогі аксесуари

Ще одна ознака, за якою можна визначити "дорогу" жінку - аксесуари. Запам'ятайте головне правило: спідня білизна, взуття та сумка повинні бути брендовими і дорогими. Якщо на інших речах можна заощадити, то на цьому - ні.

Раніше стало відомо, який манікюр носять багаті жінки.

Вас також можуть зацікавити новини: