Модні українці / фото УНІАН

Осінь - це пора, коли хочеться закутатися в одяг. При цьому хочеться виглядати красиво, яскраво і стильно. Що ж, українки розуміються в моді і часто демонструють свій смак.

Читайте такожОсінні тренди: як краще поєднувати кольори і одяг, щоб бути яскравіше всіх

УНІАН зібрав для вас образи, які українські дівчата засвітили на вулицях Києва

Відео дня

Берці

Масивне взуття на шнурівці зараз, як ніколи, актуальне. Воно підходить як під джинси, штани, так і під сукні та спідниці. Берці повинні бути в гардеробі кожної модниці.

Берці / фото УНІАН

Лосини і сорочка

Поєднання лосин і сорочки - це маст хев цього сезону. Поки ще вдень тепло ви можете носити такі речі. При цьому підбирати варто сорочки вільного крою. Пам'ятаємо, що дві обтислі речі виглядають зовсім не стильно.

Лосини і сорочка / фото УНІАН

Джинсова курточка

Дизайнери настійно рекомендують звернути увагу на джинсовки з випраного, світлого деніму, а також моделі виварені в техніці тай-дай. Можете сміливо придбати куртку на розмір більше, ніж носите зазвичай.

Джинсівка / фото УНІАН

Шкіряні речі

Найпопулярнішими моделями серед молодих дівчат є шкіряні шорти різних фасонів. З ними ви можете створити приголомшливі образи, які допоможуть вам звернути на себе увагу. Варто звернути увагу на шорти із завищеною талією і поясом.

Шкіряні шорти / фото УНІАН

Біла сорочка

Біла сорочка - це елемент базового гардероба. Ви можете зустріти жіночі сорочки в класичному крої, подовжені або, навпаки, укорочені, з незвичайними рукавами, різноманітними принтами і вставками різних фактур.

Біла сорочка / фото УНІАН

Інші новини по темі: