Модні помилки, які найчастіше роблять влітку / фото pinterest.com

Український дизайнер Андре Тан розповів, які помилки роблять модниці, підбираючи літній гардероб.

Недоречний гардероб

Існує таке поняття як дрес-код. І навіть влітку. Вся справа в тому, що деякі трендові речі не можна надягати, наприклад, на роботу. 

"Хтось віддає перевагу пляжним варіантам (короткі рвані шорти і футболки сюди ж), а хтось пускає в хід топи з відкритими плечима і широкі спідниці. Не забувайте про дрес-код навіть коли ви відчуваєте себе плавленим сирком", - говорить дизайнер.

Відео дня
instagram.com/andre_tan_official

Просвічується одяг на яскравому сонці

Звичайно, влітку від речей з такої легкої тканини нікуди не дінешся. Але перед виходом на вулицю варто перевірити, щоб на сонці ви не вийшли "голою".

instagram.com/andre_tan_official

Занадто вузькі речі

"Вузький одяг влітку - жахливе непорозуміння. У ньому ж просто дуже жарко! Залишаючи тіло без дистанції з одягом, ви позбавляєте його нормального теплообміну, тільки сприяючи перегріву. Бандажні сукні, обтислі спідниці і всі інші щільно прилеглі речі відправте на заслужений відпочинок. У моді - вільні силуети і оверсайз", - додав Андре Тан.

instagram.com/andre_tan_official

Джинси з щільного деніму

Дизайнер рекомендує замінити джинси з щільного деніму на штани з льону або кюлоти. Так ваш образ буде більш вільним і дихаючим.

instagram.com/andre_tan_official

Неправильні аксесуари

"Я маю на увазі сумки з ручкою у формі ланцюга, а також масивні кільця і намиста, які всім полюбилися - вони сильно нагріваються на сонці і носити їх стає просто болісно. Прибережіть до осені! Пропоную замінити на натуральні метали, нитку перлів або хендмейд прикраси", - говорить дизайнер.

instagram.com/andre_tan_official

Взуття та відсутність педикюру

Ідеальним варіантом взуття для робочих буднів влітку стануть лофери або туфлі на kitten heel. При цьому не потрібно забувати, що в літній період варто приділяти більше уваги педикюру.

instagram.com/andre_tan_official

Вас також можуть зацікавити новини: