Фото ua.depositphotos.com

Іти в ногу з останніми тенденціями – не завжди означає витрачати цілий статок. Достатньо вивчити свіжі модні віяння, вибрати трендову сумку, взуття і вирушити на розпродаж, зараз - саме час, адже початок осені - гаряча пора запаморочливих сейлів.

Інтернет-магазин miraton.ua підготував для fashionistas найвигідніші пропозиції в рамках розпродажу літньої колекції. Поспішайте відвідати online-store, щоб придбати вигідні інвестиції у свій гардероб, суттєво заощадивши.

На які сумки варто звернути увагу

Шукайте великі об'ємні сумки – стьобані тоути, ткані шопери та плетені кошики, щоб бути у всеозброєнні та виглядати модно за будь-яких обставин.

Відео дня
Стильні туфлі, снікерси і сумки зі знижкою до -70%

Бакет-бег (або "сумка-відро") настільки ж практична, як і шикарна. Незважаючи на компактний вигляд, більшість таких моделей досить місткі всередині, що робить їх ідеальним вибором для повсякденного носіння. Для більш елегантної естетики оберіть сучасні структуровані моделі в нейтральних тонах, а для невимушеного образу – у ретро-стилі з напуском.

Ошатний клатч тепер покликаний не тільки супроводжувати урочистий лук, а й може внести святковий настрій у повсякденний образ. Від декору стразами до металізованого оздоблення, пір'я, паєток і гліттера – блискучий дозволить створити стильний аутфіт, гідний королеви.

Ще одним помітним силуетом на подіумах були вигнуті лінії – стильний та сучасний дизайн сумки у формі півмісяця, натхненний 90-ми роками. Чисті лінії та гладкий зовнішній вигляд роблять його популярним серед мінімалісток, особливо якщо ви дотримуєтеся лаконічної палітри.

Підкресліть жіночні образи сумкою з масивними ланцюжками. Цей декор і золотий, сріблястий метал або пластикова фурнітура ідеально підходить для того, щоб надати простим формам додаткову гостроту.

Стильні туфлі, снікерси і сумки зі знижкою до -70%

Що вибрати для оновлення колекції взуття?

Розпродажі брендового взуття пропонують масу натхнення завдяки гладким силуетам, розкішним текстурам та блискучим прикрасам.

  • Ви можете вибрати ефектні туфлі на підборах, еспадрильї або повсякденні шльопанці відтінків, що запам'ятовуються.
  • Яскраві кросівки будуть доречними як у тренажерному залі, так і в ліках для дружньої зустрічі або вечірньої прогулянки. Вибирайте масивні моделі з сезонними принтами та яскравою обробкою або купуйте класичні білі або чорні моделі.
Стильні туфлі, снікерси і сумки зі знижкою до -70%
  • Замшеві мокасини з пензликами допоможуть створити елегантний образ.
  • Як нова пара взуття для офісу підійдуть стильні шкіряні броги або універсальні балетки з вирізами і пряжками.
  • Ви зможете прикрасити будь-яке вбрання парою якісних лоферів, додавши родзинку у свій образ за допомогою анімалістичного принта, тисненої фурнітури та деталей зі складками.

Незалежно від того, шукаєте ви туфлі на плоскій підошві, чоботи або пару туфель на карколомній шпильці, все необхідне ви зможете знайти в каталозі fashion-маркету Miraton.