Каре ідеально підходить для жінок за 60 / Скріншот Instagram

Кожна жінка незалежно від свого віку хоче мати приголомшливий вигляд і зводити всіх з розуму своєю красою і харизмою. Навіть, коли жінці за 60, вона може цього домогтися, якщо правильно підібрати, зокрема, стрижку, тому що вона відіграє колосальну роль у створенні образу.

УНІАН розповідає, яка стрижка для жінок за 60 матиме дивовижний вигляд.

Модні стрижки 2024 для жінок за 60 - найкращі варіанти

Найчастіше жінки такого віку носять короткі стрижки. Стилісти кажуть, що це правильне рішення, адже саме таке укладання молодить.

Відео дня

Піксі-боб

Стрижка піксі-боб для жінок за 60 дозволить надати трохи об'єму біля кореня. Це ідеальний варіант для тих дам, у яких тонке волосся. Укладати його ще простіше. Для цього вам знадобитися всього лише пінка і лак, який зафіксує об'єм.

Піксі-боб / Скріншот Instagram

Каре

Каре для жінок за 60 - теж вдалий варіант. Вам може здаватися, що така стрижка тільки відкриває ваші недоліки у вигляді складок на шиї, однак, насправді, вона подовжує шию.

Каре / Скріншот Instagram

Італійка

Короткі жіночі стрижки можуть бути різними. Наприклад, "італійка". Цей варіант пасує жінкам, у яких густіше волосся та об'ємніше від природи. Непропорційні зрізи зроблять ваш образ грайливим і стильним, що дозволить вам візуально скинути кілька десятків років.

Шеггі

Навіть не думайте, що стрижки для жінок за 60 з тонким волоссям, можуть обмежуватися лише кількома варіантами. Їх маса. І одна з них - шеггі. Її головне завдання створити прикореневий об'єм. Також можна обробити волосся пудрою по всій довжині.

Шеггі / Скріншот Instagram

Каскад

Якщо у вас неслухняне волосся, то стрижка каскад виправить ситуацію. Це єдина стрижка, яка густе волосся робить більш структурованим, а тонке - більш пишним і об'ємним. Вона підходить для будь-якого типу обличчя.

Каскад / Скріншот Instagram

Прислухайтеся до порад стилістів, якщо хочете візуально зменшити свій вік.

Вас також можуть зацікавити новини: