Три грації / wikipedia.org

Відомі художники малюють не тільки пейзажі, але і оголені тіла. Загалом це абсолютно інший вид мистецтва, але грає не менш важливу роль.

В історії світового мистецтва були найкращі сідниці, передає The Guardian.

На десятому місці виявилося полотно художника епохи Відродження Рафаеля "Три грації". На картині позують три жінки, одна з яких повернулася до художника спиною.

Відео дня

На дев'ятому місці виявилося полотно "Зґвалтування Ганімеда". Художник Даміано Мацци написав картину у вигляді міфу. Згідно з сюжетом, Зевс у вигляді орла вкрав Ганімеда.

Читайте також"Відійди": напівоголена екс-"віагра" засвітила складку під попою

Восьме місце зайняла картина Дієго Веласкеса "Венера з дзеркалом". Оголена Венера лежить спиною до глядачів, демонструючи вигини свого тіла.

Сьому позицію зайняв Ієронім Босх з полотном "Спокуса святого Антонія". Химерний триптих, повний деталей і діючих осіб, містять зображення невідомого. Складається враження, що це людина, яка стоїть рачки і показує попу.

На шостому місці скульптура "Візничий з острова Мотія". Автор твору мистецтва невідомий. Зате він передав красу чоловічого тіла, попри легку прикритість.

Статуя "Давид" скульптора Донателло зайняла п'яте місце в рейтингу. Ця скульптура виявилася першою, яка показує оголене тіло з часів античності.

На четвертому місці виявилася скульптура "Давид". Але її автор вже Мікеланджело. За даними видання, ніхто за життя Мікеланджело не сумнівався, що його інтерес до оголеного чоловічого тіла мав еротичний характер.

"Венера і Адоніс" знаменитого Тиціана по праву займає третє місце. Згідно з сюжетом, Венера аж прикипіла сідницями до сидіння, намагаючись утримати свого коханого.

Франсуа Буше написав картину "Луїза О Мерфі" ще в 18 столітті. На полотні молоденька дівчина показує свої сідниці. Такий витвір мистецтва посів друге місце.

Луїза О Мерфі / wikipedia.org

Ну а лідером стала картина "Голий чоловік, який стоїть", автором якої є Леонардо да Вінчі. На полотні зображений міцний чоловік, сідниці якого виглядають центром всього полотна.

Як повідомляв УНІАН, зірка "Відчайдушних домогосподарок" в купальнику показала "жирок" на стегнах.