Пальто / ru.depositphotos.com

Український дизайнер Андре Тан розповів про тренди майбутнього зимового сезону 2022-2023. Він виділив кілька фасонів курток, пуховиків і пальто, в яких ви точно не залишитеся непоміченою на вулицях свого міста.

Дуте пальто

Андре Тан пропонує замінити звичний обтислий пуховик на дуте пальто монохромних класичних кольорів, яке через повітряний прошарок не дасть вам замерзнути. Вибирайте пальто чорного, білого, синього або сірого кольору, щоб створити з ним якомога більше стильних образів.

instagram.com/andre_tan_official

Дублянка

Зараз в моді головне - функціонал, тому придивіться до дублянки з кольоровим хутром всередині. Їх можна комбінувати з взуттям на підборах, грубими черевиками або козаками. До того ж вони зігріють вас набагато краще, ніж пуховики.

Відео дня
instagram.com/andre_tan_official

Анімалістичний принт

Раніше в тренді був квітковий принт, проте, як каже Андре Тан, це більш літнє забарвлення. Взимку краще віддавати перевагу анімалістичним принтам. Верхній одяг з "тваринним" принтом можна поєднувати як з базовими речами, так і з шкіряними брюками або спідницями з контрастним малюнком.

instagram.com/andre_tan_official

Довжина максі

"Чим довший ваш верхній одяг цього року, тим краще. Це можуть бути яскраві вовняні пальто або ефектні з екошкіри, а також дуті подовжені пуховики, які врятують навіть у найлютіший мороз", - говорить дизайнер.

instagram.com/andre_tan_official

Бомбер

Експерт рекомендує придивитися до стильного бомбера з нейлону, екохутра і шкіри. Фасон повинен бути оверсайз. Однак найкраще носити його як проміжний шар - під пальто, куртку, плащ або шубу.

instagram.com/andre_tan_official

Нагадаємо, раніше Андре Тан назвав наймодніші шапки на зиму 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: