Модний кардиган на осінь 2023 / скріншот Instagram

Зовсім скоро закінчиться літо і настане прохолодна осінь. Коли саме прийдуть дощі і холоди напевно невідомо, тому краще запастися верхнім одягом заздалегідь.

УНІАН розповідає, що модно цієї осені з верхнього одягу.

Кардиган

Відео дня

Типові кардигани на ґудзиках вже давно вийшли з моди. Їх краще замінити на верхній одяг вільного крою, тобто оверсайз. В ідеалі, якщо вони будуть з великої вишивки і без застібок або гудзиків. Їх можна поєднувати як з шовковими сукнями, так і з джинсами. У будь-якому варіанті вони матимуть стильний вигляд.

Кардиган на осінь 2023 / скріншот Instagram

Піджак

Вільний піджак чоловічого крою не тільки врятує вас від холоду, але і зробить ваш образ максимально стильним. В даному випадку ви можете як придбати брючний костюм з піджака і штанів-палаццо, а можете окремо купити піджак і носити його з іншим зручним одягом. Він відмінно поєднується як з кедами, так і з туфлями.

Піджак вільного крою дуже стильно виглядає / скріншот Instagram

Тренч

Вже кілька сезонів поспіль тренч є одним з найстильніших елементів верхнього одягу. З його допомогою можна підкреслити жіночність. Однак вибирати варто або темні, або пастельні відтінки. Яскраві тренчі мають не зовсім доречний вигляд.

Тренч врятує в дощову погоду від промокання / скріншот Instagram

Плащ

Плащ завжди був у тренді. У цьому сезоні варто придивитися до такого верхнього одягу довжини максі. Він буде на піку популярності. Пам'ятайте, що плащ повинен прикривати сідниці, тільки так він буде мати стильний вигляд. До того ж він врятує вас від промокання в дощові дні.

Плащ довжини максі на піку популярності / скріншот Instagram

Шкіряна куртка

Цієї осені придивіться до екологічних шкірянок. Стилісти кажуть, що шкірянка ідеально поєднується з берцями, які в цьому сезоні не втратили свою актуальність. Крім того, в тренді буде і багатошаровість. Експериментуйте з одягом.

Кожанка завжди в тренді / скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська вразила "джинсовим луком" у Буковелі.

Вас також можуть зацікавити новини: