Макіяж для жінок за 40 / ua.depositphotos.com

У косметичці кожної жінки можна знайти масу засобів для краси, проте не всі вони можуть підходити, якщо вам більше 40 років. Розповідаємо про головні правила макіяжу, щоб мати свіжий і молодий вигляд.

Усунення тьмяності

Основа будь-якого макіяжу - тональний крем. Якщо ви додасте в нього трохи хайлайтера, ваша шкіра засяє. Дрібний шиммер дозволить вам усунути тьмяність і мати більш свіжий вигляд. Крім того, нанесіть на вилиці рум'яна і підберіть помаду в тон.

Туш

Є різні види туші. Одні спрямовані на те, щоб подовжити ваші вії, інші - на їхню густоту. Візажисти рекомендують придивитися все ж до тих, які подовжують вії, бо з віком вони можуть ставати коротшими.

Відео дня

Акцент на очі

В даному випадку варто забути про яскраві помади і блиски. Ідеальний варіант - пом'якшені стрілки і нюдова помада. Порада: направте хвостики стрілок вгору, до кінчиків брів, щоб отримати легкий візуальний ліфтинг.

Візуальна підтяжка

З віком на шкірі з'являються зморшки, вона стає в'ялою. Однак є просто спосіб, який допоможе вирішити цю проблему. При нанесенні макіяжу намагайтеся робити так, щоб всі лінії йшли догори. Наприклад, рум'яна варто наносити по діагоналі від низу до верху.

Нагадаємо, як стильно одягатися жінкам після 40.

Вас також можуть зацікавити новини: